:

Vad gör man om KortPIN är spärrad?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör man om KortPIN är spärrad?
  2. Hur får man e-legitimation Nordea?
  3. Hur kan man skaffa e-legitimation?
  4. Hur loggar man in på Nordea första gången?
  5. Vad kostar Bankdosa Nordea?

Vad gör man om KortPIN är spärrad?

Så här låser du upp

  1. Anslut kortläsaren med sladden och stoppa i kortet.
  2. Öppna säkerhetsprogrammet: I Windows - Öppna startmenyn längst ner till vänster på skärmen och leta upp BankID säkerhetsprogram. ...
  3. Klicka på ditt namn och sedan knappen "Hantera PIN".
  4. Mata in din åttasiffriga PUK-kod och klicka OK.

Hur får man e-legitimation Nordea?

För att en e-legitimation måste du ha ett svenskt personnummer och uppnått en viss ålder. Om du är kund i en internetbank kan du som inloggad på internetbanken ladda ner e-legitimationen till den dator du ska använda.

Hur kan man skaffa e-legitimation?

Det finns flera utgivare av e-legitimationer och det vanligaste sättet är att du kontaktar din bank. Har du Internetbank så kan du enkelt skaffa en e-legitimation på fil till din dator, men det finns också e-legitimation på kort och vissa utgivare kan även erbjuda e-legitimation i mobiltelefon.

Hur loggar man in på Nordea första gången?

Första gången du loggar in i appen behöver du logga in med ett Mobilt BankID. Därefter kan du välja att logga in med din personliga kod, TouchID eller FaceID. Du behöver Mobilt BankID när du signerar uppdrag i Mobilbanken.

Vad kostar Bankdosa Nordea?

Säkra kortköp på Internet med kortläsaren Du som har Nordeas Internetbank använder dig av samma kortläsare som vid inloggning. Att använda säkerhetslösningen kostar dig ingenting.