:

Vad är fördelen med Kivra?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är fördelen med Kivra?
  2. Hur betalar man räkningar i Kivra?
  3. Kan man lita på Kivra?
  4. När drar Kivra pengar?
  5. När dras pengarna Kivra?

Vad är fördelen med Kivra?

Förenkla vardagen med Kivra. I Kivra kan du få brev och fakturor från tiotusentals företag och myndigheter. Du kan också få digitala lönebesked, ta emot jobbavtal och hantera kvitton.

Hur betalar man räkningar i Kivra?

Hur kommer jag igång? Första gången du väljer att betala en faktura i Kivra väljer du vilken bank och konto betalningen ska dras ifrån. Legitimera dig sedan som vanligt med Mobilt BankID. Då sker en direktuppkoppling i Kivra till din bank.

Kan man lita på Kivra?

Vi är även ett betalningsinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn. Att leverera digitala utskick på ett säkert sätt är en av våra grundpelare. Vi lägger stor vikt på att säkerställa din integritet. En del i detta arbete innebär att vi inte kan lämna ut information om hur Kivras säkerhet är uppbyggd.

När drar Kivra pengar?

För att summera, de räkningar du väljer att betala i Kivra behandlas först när du tryckt på “Betala” och beloppet kommer dras från ditt bankkonto tre bankdagar innan förfallodatum och vi ser till att pengarna är mottagaren tillhanda senast på förfallodagen.

När dras pengarna Kivra?

Beroende på vilken bank du har så erbjuder Kivra olika betalsätt. Behöver du signera betalningen med Mobilt BankID så dras beloppet direkt från kontot. I annat fall så behöver du tänka på att betalningen dras från ditt konto först efter 2-3 bankdagar. Se då till att betala din faktura i god tid innan förfallodagen.