:

Finns det toalett på Kustpilen?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det toalett på Kustpilen?
  2. Vem kör Krösatågen?
  3. Får man ha katt på bussen?
  4. Får man ta med cykel på krösatåg?
  5. Vem kör Kustpilen?
  6. Vad betyder Krösatåget?
  7. Får man ha cykel på bussen Östgötatrafiken?
  8. Vart får hundar sitta på bussen?
  9. Får man ta med cykel på bussen Kronoberg?
  10. Får man ta med cykel på bussen JLT?

Finns det toalett på Kustpilen?

1:a klass i alla tåg utom ett....Kustpilen.

Vad?Tillgängligt?
ServeringJa
ToalettJa
RullstolsplatserJa, finns möjlighet att förankra rullstolar
Tillgänglighetsanpassad toalettJa

Vem kör Krösatågen?

SJ AB tilldelas uppdraget som gäller i tolv år från december 2021. Det är Kalmar länstrafik som tillsammans med Jönköpings länstrafik, Länstrafiken Kronoberg, Blekingetrafiken, Hallandstrafiken och Skånetrafiken upphandlat drift och underhåll av Krösatågen.

Får man ha katt på bussen?

Pälsdjur som hund och katt reser gratis tillsammans med betalande resenär. Det är tillåtet att ta med max 2 pälsdjur/ resenär. Alla djur ska hållas kopplade eller förvaras i avsedd väska/ bur och färdas på golvet. ... Alla får resa med kollektivtrafiken, därför kan den aldrig bli helt allergisäker.

Får man ta med cykel på krösatåg?

Det ryms som mest sex cyklar, rullstolar, barnvagnar eller liknande per tågsätt. På Krösatågen som kör mellan Hässleholm och Växjö ryms det som mest nio cyklar, rullstolar, barnvagnar eller liknande per tågsätt. På Öresundståg ska cykeln placeras i den låga tågvagnen med cykelsymbol utanpå.

Vem kör Kustpilen?

SJ AB kommer från den 12 december ansvara för drift och underhåll av samtliga Krösatåg. Driften är upphandlad gemensamt av Kalmar länstrafik, Jönköpings länstrafik, Länstrafiken Kronoberg, Blekingetrafiken, Hallandstrafiken och Skånetrafiken.

Vad betyder Krösatåget?

Krösatågen är ett regionaltågsystem som sedan 1985 transporterat passagerare på vissa sträckor i Jönköpings län och Kronobergs län och in i närliggande län, på uppdrag av de regionala kollektivtrafikmyndigheterna.

Får man ha cykel på bussen Östgötatrafiken?

Cykel. Cykel får tas med kostnadsfritt på Östgötapendeln och på våra landsbygdsbussar i mån av utrymme, men tänk på att den inte får transporteras inne i bussen. På landsbygdsbussar ska cykeln fästas bak på bussen.

Vart får hundar sitta på bussen?

Resa med lokaltrafik Och hunden ska inte sitta på ett säte. På bussen ska du sitta långt bak. På de moderna tunnelbanetågen är pälsdjur tillåtna i mittsektionen på varje vagn. I de äldre tågen kan du sitta i de vagnar där en liten hundsymbol vid dörrarna visar att djur är tillåtna.

Får man ta med cykel på bussen Kronoberg?

att ta med sig cykel. Du som resenär måste ha egen biljett för att få ta med cykel. Du får ta med cykeln om det finns plats och bara på regionbuss och tåg. Beslutet är en tillfällig regeländring som gäller tills vidare.

Får man ta med cykel på bussen JLT?

Det är inte tillåtet att ta med sig cykel i stadstrafik. Det gäller i samtliga stadstrafiker i Jönköpings län. I mån av plats och uppvisande av giltig biljett med cykeltillägg kan en resenär ta med sig en tvåhjulig cykel eller en elcykel på Regionbuss.