:

Hur använda Jaderoller?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda Jaderoller?
  2. Hur använder man en Ansiktsroller?
  3. Vad är Ansiktsroller?
  4. Hur använda Skinroller rosenkvarts?
  5. Varför ska man använda Ansiktsroller?
  6. Varför Faceroller?

Hur använda Jaderoller?

Börja vid näsens hörn, gör stora svepande rörelser som arbetar borta från näsan och mot dina öron. 3. De flesta Jade Rollers har dubbla änden för att använda runt ögonområdet och munnen. Använd lätta tryck, applicera den lilla änden av din Jade Roller i ditt inre hörn och rulla utåt mot dina tempel.

Hur använder man en Ansiktsroller?

Du behöver inte trycka rollern hårt mot huden utan använd istället stenens egna lätta tryck. Rolla långsamt. Du rollar från nyckelbenen och upp mot hakan i linjer. Rolla sedan från hakan och utåt, tänk som att du delar ansiktet på mitten och rolla från mitten och utåt.

Vad är Ansiktsroller?

En jade roller är en ansiktsroller som består av två stycken rullar av jadesten. Jadesten är särskilt bra för behandling av ansiktet. Jadestenen härstammar ursprungligen från Kina och har använts i Asien i flera hundra år för att stimulera muskulaturen i ansiktet.

Hur använda Skinroller rosenkvarts?

Dra utåt och något uppåt med lätta tryck. Två till tre drag per område ger full effekt. Viktigt att inte ”pressa” eller trycka hårt utan varsamt rulla över huden.

Varför ska man använda Ansiktsroller?

Varför är en ansiktsroller bra för huden? När huden masseras ökar blodcirkulationen och det kan stimulera cellförnyelse, och även stimulera hudens byggstenar elastin och kollagen. Resultatet kan bli en fastare, rosigare, klarare och mer glowig hud.

Varför Faceroller?

Face rollern kommer åt huden på en djupare nivå än vad enbart händerna gör. ... Att använda en face roller på morgonen får igång ansiktet och den kalla stenen sätter både fart på cirkulationen och hjälper till att lugna inflammationer och rödhet.