:

Hur används ABNET?

Innehållsförteckning:

 1. Hur används ABNET?
 2. Är ABNET bra?
 3. Vad innehåller ABNET?
 4. Hur tvätta med ABNET?
 5. Vad är Abnet?
 6. Vad använder man oxalsyra till?
 7. Hur länge ska Abnet verka?
 8. Är Abnet miljövänligt?
 9. Vad är bäst att tvätta båten med?
 10. Hur tvättar jag min husbil?

Hur används ABNET?

Alla ytor kan tvättas manuellt. Spreja och torka. igen, borsta och torka eller spola av. doseringsbehållare dosera 2-5% för bästa resultat.

Är ABNET bra?

Medlet används för krävande rengöring av exempelvis maskiner, fordon och i verkstäder. ... Rengöringsmedlet förhindrar dessutom återkommande mögelangrepp och tar bort dålig lukt, därför är ABNET ett bra alternativ som rengöringsmedel för marina fordon samt tillbehör som ständigt befinner sig i fuktiga miljöer.

Vad innehåller ABNET?

ABNET® verkar på två olika sätt – genom att emulgera vegetabiliska och mineraliska fetter och avlägsnar smuts & föroreningar genom att undertrycka elektrostatiska laddningar. Fettkomponenterna extraheras på kemisk väg och kan inte återförena sig med strukturen.

Hur tvätta med ABNET?

Blanda Abnet i en skumspruta eller sprayflaska. Spraya området med Abnetblandningen. Ska du exempelvis rengöra ett golv sprayar du först golvet, låter verka och därefter torkar du upp med tex en mopp. Rengör i mindre sektioner i taget.

Vad är Abnet?

ABNET® Professional är ett testvinnande och miljövänligt rengöringsmedel som alltid fungerar på alla ytor som tål vatten, oavsett nedsmutsningsgrad. Med unik separationsteknik elimineras all typ av smuts lika bra genom att den statiska bindningen bryts mellan smuts och yta.

Vad använder man oxalsyra till?

Rengöring och avloppsrensning. Kan användas för att ta bort rost och färg. Oxalsyra an även användas som blekmedel för trä, läder, halm mm.

Hur länge ska Abnet verka?

Förbehandla fläckar på textilier med ABNET-lösning (1+9). Bearbeta fläcken med mjuk borste, torka rent med ren, torr trasa. Vid behov spreja och borsta med små cirkelrörelser och låt verka i 10 min. Spreja igen, borsta och sug upp smutsen med en torr trasa eller vattendammsugare.

Är Abnet miljövänligt?

ABNET® Professional är ett testvinnande och miljövänligt rengöringsmedel som alltid fungerar på alla ytor som tål vatten, oavsett nedsmutsningsgrad.

Vad är bäst att tvätta båten med?

Tvätta båten

 1. Spola av båten med färskvatten. Se till att självlänsar och dräneringshål är fria från löv och skräp.
 2. Dosera båtschampo enligt rekommendationen i en hink. ...
 3. Skrovets sidor tvättas lättast med en svamp, och däcket tvättas enklast med en mjuk skurborste.
 4. Skölj av båten noga med sötvatten efter tvätt.

Hur tvättar jag min husbil?

Köp ett koncentrerat alkaliskt rengöringsmedel och gör en fem procentig lösning, kommer fungera utmärkt. Fälgarna kan behöva en högre koncentration, 15-20 procent. Men använd aldrig över 10 procent på husbilen, då blir den matt och måste poleras för att få upp lystern igen.