:

Hur betalar man med ActiWay?

Innehållsförteckning:

 1. Hur betalar man med ActiWay?
 2. Är ActiWay personligt?
 3. När betalas ActiWay?
 4. Vad göra med friskvårdsbidrag?
 5. Vilka företag tar ActiWay?
 6. Kan man använda ActiWay?
 7. Vad ingår i ActiWay?
 8. Hur ofta får man friskvårdsbidrag?
 9. När fylls Friskvårdsbidraget på?
 10. Vad kan man göra med Epassi?

Hur betalar man med ActiWay?

När du kommer till leverantören talar du om att du vill betala med ActiWay och visar din legitimation varpå köpet registreras i vår webbkassa och ditt friskvårdsbidrag debiteras direkt. Täcker inte ditt bidrag hela kostnaden betalas resterande med egna medel direkt till leverantören."

Är ActiWay personligt?

De tjänster som ActiWay tillhandahåller är personliga och för att säkerställa att tjänsterna nyttjas av rätt person krävs det att ActiWay behandlar personnummer och andra personuppgifter för att uppfylla skatteverkets regler och direktiv.

När betalas ActiWay?

Du får utbetalningar automatiskt med jämna intervaller till det bankkonto du registrerat dig med i systemet. För mer detaljerad information, se villkoren som du också hittar i ditt konto när du loggat in. Där hittar du sedan även bokföringsunderlag, köphistorik och annan relevant information.

Vad göra med friskvårdsbidrag?

10 roliga aktiviteter att använda ditt friskvårdsbidrag till

 1. Friskvårdsbidrag – Golf.
 2. Friskvårdsbidrag – Massage, naprapat, kiropraktor.
 3. Friskvårdsbidrag – Skidor, utförsåkning, liftkort.
 4. Friskvårdsbidrag – Ridning.
 5. Friskvårdsbidrag – Gymkort.
 6. Friskvårdsbidrag – Personlig tränare.
 7. Friskvårdsbidrag – Yoga.

Vilka företag tar ActiWay?

Här hittar du ett urval av leverantörer

 • 'Yogobe.com. Yoga, meditation, stresshantering, pilates, rörelse-, gravid-, löpträning och mer. ...
 • ACTIC. 1 anläggningar. ...
 • BRUCE. Train Like Never Before. ...
 • Challengize. framtidens företagsmotion. ...
 • Friskis&Svettis. 1 anläggningar. ...
 • LES MILLS+ ...
 • Lifesum. ...
 • Medley.

Kan man använda ActiWay?

Hur kan vi använda ActiWay? ActiWay är ett enklare sätt för er att erbjuda medarbetarna ett friskvårdsbidrag. Ni laddar på bidragssummor i portalen och medarbetarna kan sedan använda bidraget hos 8 000 anslutna friskvårdsleverantörer – enbart genom att visa sin legitimation.

Vad ingår i ActiWay?

Vi erbjuder Sveriges största nätverk av friskvårdsleverantörer – över 10 000 aktörer på 700 orter över hela landet. Här hittar ni de stora gymkedjorna, massörer, yogastudios, kostrådgivare, simhallar, lagsporter och mycket mer.

Hur ofta får man friskvårdsbidrag?

Många företag erbjuder friskvård till sina anställa i form av ett bidrag, detta kan se ut på olika sätt beroende på arbetsplats. Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

När fylls Friskvårdsbidraget på?

Vanligtvis är brytdatum för friskvårdsbidraget i samband med årsskiftet men det kan variera beroende på vilken policy arbetsgivaren har. Perioden för inom vilken friskvårdsbidraget måste nyttjas kan också vara kortare än ett år, beroende på vilken policy arbetsgivaren har.

Vad kan man göra med Epassi?

Betala med Epassiappen och visa upp ditt kvitto i kassan. När betalningen är genomförd är kvittot giltigt i 15 minuter, vänta därför med att betala tills att du är framme i kassan. Du kan använda Epassi för att betala lunch, sport, kultur och pendling.