:

Hur använder man BankID på fil?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man BankID på fil?
  2. Vad är BankID Swedbank?
  3. Vad är e legitimation Swedbank?
  4. När används BankID?
  5. Vad kostar BankID Swedbank?

Hur använder man BankID på fil?

BankID på fil lagras säkert i din dator. Du aktiverar BankID på fil via din internetbank. För att kunna aktivera BankID på fil behöver du också BankID säkerhetsprogram. I samband med att du aktiverar BankID på fil bestämmer du också ett personligt lösenord som knyts till ditt BankID.

Vad är BankID Swedbank?

BankID på fil och BankID på kort. Med BankID på kort kan du på ett säkert sätt uträtta dina ärenden hos banken, myndigheter och företag när det passar dig bäst. Med BankID på fil kan du göra samma sak hos myndigheter och företag. Du kan också skriva under avtal eller andra överenskommelser via internet.

Vad är e legitimation Swedbank?

Med en e-legitimation kan du legitimera dig online på ett smidigt och säkert sätt. Vi har ett flertal olika varianter av BankID för mobilen och datorn, varav Mobilt BankID och BankID på fil är kostnadsfria. Ta del av den aktuella prislistan på olika legitimationer.

När används BankID?

BankID är en e-legitimation som du använder för att identifiera dig med på internet, till exempel hos banken, Försäkringskassan eller olika företag. Det finns tre olika typer: BankID på fil, BankID på kort och Mobilt BankID. Du beställer BankID i din internetbank.

Vad kostar BankID Swedbank?

Vad kostar Mobilt BankID? Mobilt BankID är kostnadsfritt i banken, men eventuell kostnad för internetåtkomst kan tillkomma.