:

Vad gör Thermacell?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör Thermacell?
  2. Hur farlig är Thermacell?
  3. När ska man byta Thermacell?
  4. Hur fungerar Mr Mosquito?
  5. Kan man stänga av Thermacell?
  6. Är Thermacell farligt för hund?
  7. Hur fungerar Thermacell Myggskydd?
  8. Är Thermacell farligt för djur?
  9. Hur länge räcker en gaspatron Thermacell?
  10. Hur fungerar Thermacell MR300?

Vad gör Thermacell?

Vi har under denna helg testat Thermacell hårt i dagarna tre. Thermacell utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på ca 20m² och räcker i 12 timmar. ... Nu har vi alla gemensamt kommit fram till att Thermacell fungerar på både mygg och knott och är en räddare i nöden.

Hur farlig är Thermacell?

Matta med myggmedel: Thermacell® Mosquito Repellent MAT Innehåller: d-Alletrin 0,5g. Skadlig vid inandning. Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtids- effekter. Förvaras oåtkomligt för barn.

När ska man byta Thermacell?

Om glöd saknas kontrollera då att apparaten är aktiverad genom att ON/OFF”-reglaget är i ”ON”-läge samt att gaspatronen är helt satt i sin position. Kontrollera även bränslenivån i gaspatronen. Om gaspatronen är tom eller har en låg nivå av kvarvarande gas skall apparaten stängas av och ett byte av gaspatron skall ske.

Hur fungerar Mr Mosquito?

Mr Mosquito är det perfekta inomhusskyddet när du för stunden inte vill bli biten av mygg. Tekniken bygger på att en matta med myggskyddsmedel värms upp. Myggskyddet sprids runt apparaten och skapar en skyddande zon på ca 10-15m². ... Varje Mr Mosquito levereras med 10 tabletter som var och en ger 10-12 timmars skydd.

Kan man stänga av Thermacell?

Kan jag stänga av min Thermacell, eller måste jag använda upp hela gaspatronen på en och samma gång? Nej, du kan sätta på den och stänga av den hur du vill. Men kom ihåg att sätta på din Thermacell 10-15 minuter innan, för att den skall skydda så effektivt som möjligt. Du kan använda en matta tills den blir helt vit.

Är Thermacell farligt för hund?

Portabel och ljudlös; perfekt för uteplatsen, terrassen, camping, jakt, fiske mm. De utsöndrade myggmedlet är ej farligt för dig eller din hund/katt.

Hur fungerar Thermacell Myggskydd?

Värmen aktiverar myggmedlet i mattan. När apparaten blivit varm värms mattan med myggmedel upp och ämnet frigörs. Myggor avskyr doften och håller sig borta, men vi människor inte känner någonting. En matta håller i ungefär 4 timmar och myggmedlet är godkänt av Kemikalieinspektionen.

Är Thermacell farligt för djur?

Alla modeller av Thermacell Myggskydd fungerar på samma sätt och ThermaCell Portabel är ett smart och säkert sätt att stoppa mygg och knott. Utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på ca 20m² (96% skydd). ... De utsöndrade myggmedlet är ej farligt för dig eller din hund/katt.

Hur länge räcker en gaspatron Thermacell?

Mattan skall bytas när den blivit helt vit, ungefär efter 3-4 timmars kontinuerligt användande. Hur ofta måste jag byta gaspatronen? Gaspatronen räcker i ungefär 9-12 timmar, och skall bytas ut när den är tom.

Hur fungerar Thermacell MR300?

Värmen aktiverar myggmedlet i mattan. När apparaten blivit varm värms mattan med myggmedel upp och ämnet frigörs. Myggor avskyr doften och håller sig borta, men vi människor inte känner någonting. En matta håller i ungefär 4 timmar och myggmedlet är godkänt av Kemikalieinspektionen.