:

Hur komma igång med Apple TV?

Innehållsförteckning:

  1. Hur komma igång med Apple TV?
  2. Vad kan man göra med en Apple TV?
  3. Hur vet jag om jag har Apple TV?
  4. Kan man köpa ny fjärrkontroll till Apple TV?
  5. Kan man Internetdela med Apple TV?
  6. Hur fungerar Apple TV 4K?

Hur komma igång med Apple TV?

Ställa in Apple TV

  1. Anslut ena änden av en HDMI-kabel till HDMI-porten på Apple TV och anslut sedan den andra änden till HDMI-porten på TV:n.
  2. Anslut ena änden av strömsladden till strömkontakten på Apple TV och den andra änden till ett eluttag.
  3. Slå på TV:n och välj sedan den HDMI-ingång som Apple TV är ansluten till.

Vad kan man göra med en Apple TV?

Med Apple TV kan du streama film och tv-program till din tv, men du kan även göra mycket annat. Du kan också spela spel, streama musik och ladda ner appar från AppStore. Du kan samla din favoritunderhållning på ett och samma ställe så att du bara kan sitta ner, koppla av och välja vad du vill se.

Hur vet jag om jag har Apple TV?

Kontrollera att din enhet går att använda med Apple TV-appen. ... Apple TV-appen är redan installerad på dina Apple-enheter. Enheten måste vara uppdaterad med den senaste versionen av iOS eller iPadOS, macOS eller tvOS för att de senaste funktionerna ska kunna användas. Uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kan man köpa ny fjärrkontroll till Apple TV?

Du kan också köpa en ny fjärrkontroll till din Apple TV från Apple Online Store, Apple Store eller en annan återförsäljare. Du kan också läsa om hur du använder en nätverksbaserad fjärrkontroll till din Apple TV.

Kan man Internetdela med Apple TV?

Prova att ansluta din Apple TV till ett annat wifi-nätverk, till exempel en internetdelning från din telefon, om du inte kommer förbi en skärm under installationen. När installationen är klar går du till Inställningar på din Apple TV och ansluter till ditt wifi-nätverk.

Hur fungerar Apple TV 4K?

Apple-TV fungerar som en digital videobutik och har samtidigt tjänsten iTunes och den trådlösa överföringssystemet AirPlay installerade. Andra appar som är förinstallerade är bland annat Netflix, Viaplay och TV4 Play. Varje gång en ny app släpps så installeras den automatiskt på din Apple-TV, vilket är väldigt bekvämt.