:

Vilken ordning använder man The Ordinary?

Innehållsförteckning:

 1. Vilken ordning använder man The Ordinary?
 2. Är Ordinary bra?
 3. Vilken the ordinary produkt?
 4. Vilken retinol från The Ordinary?
 5. Hur ofta ska man använda the ordinary?
 6. Hur ofta kan man använda Blodmasken?

Vilken ordning använder man The Ordinary?

på basrutin: rengöring, ansiktsvatten/toner, kräm/olja och spf. Bygg på din rutin med serum och andra produkter för att jobba på specifika områden/hudtillstånd. The Ordinary rekommenderar att man använder max 3 av deras serum i sin morgon- resp. kvällsrutin.

Är Ordinary bra?

Upplever den ganska klistrig precis som hyaluronsyran, men tycker att min hud absorberar snabbt. Niacinamide & zink: Den här produkten var jag mest pepp på när jag skulle börja med The Ordinary. Den ska vara drömmen mot stora porer, oljig hy och är antiinflammatorisk. Hejdå till porer var det jag mest såg fram emot!

Vilken the ordinary produkt?

Vilka är de bästa produkterna från The Ordinary?

 • The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula.
 • The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.
 • The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane.
 • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Argan Oil.
 • The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG.

Vilken retinol från The Ordinary?

I The Ordinary's portfölj kan du finna följande produkter med retinol: Granactive Retinoid 2% Emulsion (Måttlig styrka, ingen irritation) Granactive Retinoid 5% in Squalane (Hög styrka, ingen eller lätt Irritation) Retinol 0.2% in Squalane (Låg styrka, Måttlig Irritation) Retinol 0.5% in Squalane (Måttlig styrka, Hög ...

Hur ofta ska man använda the ordinary?

Använd upp till 2 gånger i veckan på kvällen. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% - Gelékräm som verkar uppljusande på huden och verkar utslätande på en ojämn hudyta. Passar speciellt för dig som har ärr och ojämnheter på grund av orenheter. Använd både morgon och kväll.

Hur ofta kan man använda Blodmasken?

Användning: Används på kvällen och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr, använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt, tunt lager över ansikte och hals.