:

Hoe is bereik van Tele2 mobiel?

Innehållsförteckning:

  1. Hoe is bereik van Tele2 mobiel?
  2. Welk netwerk gebruikt Tele2?
  3. Hoeveel MB buitenland Tele2?
  4. Wat is 4G+ Tele2?
  5. Hoe is het bereik van Hollandse Nieuwe?
  6. Hoe is het bereik van ben?
  7. Wat is de snelheid van 4G Only van Tele2?
  8. Wat is de provider van simpel?
  9. Hoeveel MB in het buitenland?
  10. Hoe vaak BundelBooster Tele2?

Hoe is bereik van Tele2 mobiel?

Klanten van Tele2 maken gebruik van het T-Mobile netwerk dat landelijk 5G-dekking biedt. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland in het 5G-dekkingsgebied woont.

Welk netwerk gebruikt Tele2?

Na de fusie zijn de netwerken van Tele2 en T-Mobile samengevoegd. Klanten van Tele2 maken gebruik van het T-Mobile netwerk dat landelijk 5G-dekking biedt.

Hoeveel MB buitenland Tele2?

Je kunt maximaal 18GB per maand gebruiken. Nadat je deze limiet bereikt kun je blijven internetten voor € 0,0036 per MB. Dit kan tot de EU buiten-de-bundel limiet van € 60,50. Je kunt deze limiet voor de huidige maand uitschakelen door EU LIMIET UIT te sms'en naar 1280.

Wat is 4G+ Tele2?

Tele2 heeft 4g+ aangezet op zijn netwerk. De provider gebruikt nu alle frequenties waarvoor het licenties heeft gekocht. ... In de praktijk gaat dankzij 4g+, waarbij telefoons op meerdere frequenties tegelijk met een zendmast kunnen communiceren, de downloadsnelheid omhoog van ongeveer 40 naar 80Mbit/s.

Hoe is het bereik van Hollandse Nieuwe?

4G bij hollandsnieuwe heeft een maximale downloadsnelheid van 350 Mbps en een maximale uploadsnelheid 50 Mbps. Heb ik overal bereik met 4G? hollandsnieuwe biedt 4G dekking in vrijwel heel Nederland en werkt er hard aan om de laatste dekkingsgaten weg te nemen. Kijk op onze dekkingskaart voor het bereik op jouw locatie.

Hoe is het bereik van ben?

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. ... Bij Ben heb je op de meeste plekken in Nederland een goede dekking. Je kunt met dit uitstekende netwerk een hoge downloadsnelheid behalen over 4G. Doordat 4G niet gratis is bij Ben krijgt deze provider van de 5 sterren voor netwerk.

Wat is de snelheid van 4G Only van Tele2?

Met 4G internet van Tele2 kun je waar je ook bent internet gebruiken op je apparaat waarop je gebeld kan worden. Ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland. Ons 4G netwerk is supersnel en stabiel, ook bij drukte. Met theoretische maximumsnelheden tot wel 225 Mbps.

Wat is de provider van simpel?

Simpel is een budgetprovider die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Simpel biedt geen smartphone in combinatie met een abonnement.

Hoeveel MB in het buitenland?

Ik heb Stel Samen & Stel Bij. Zijn mijn EU MB's nog geldig?

Stel Samen & Stel Bij internetbundelMB's in Zone 1
Internet S - 1 GB50 MB per maand
Internet M - 3 GB100 MB per maand
Internet L - 6 GB250 MB per maand
Internet XL - 20 GB250 MB per maand

Hoe vaak BundelBooster Tele2?

Hoe vaak kan ik een BundelBooster aanvragen? Bij Unlimited data krijg je standaard 8GB per dag. Elke dag om middernacht staat de teller weer opnieuw op 8GB. Wanneer je nog 1600MB over hebt, sms'en we je dat je bundel bijna op is.