:

Är Kivra företag gratis?

Innehållsförteckning:

  1. Är Kivra företag gratis?
  2. Vad gör Kivra?
  3. Vad kostar Kivras betaltjänst?
  4. Är Kivra statligt?
  5. Hur ska Kivra tjäna pengar?

Är Kivra företag gratis?

Kivra i korthet Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson. Se filmen för att förstå hur Kivra fungerar.

Vad gör Kivra?

Med Kivra får du viktig post digitalt, från anslutna företag och myndigheter. Istället för i vanliga brevlådan. Du kan även få kvitton i Kivra. Vårt mål är att skapa smidiga och hållbara lösningar som alla tjänar på.

Vad kostar Kivras betaltjänst?

De fakturor du får i Kivra kan du också smidigt betala med Kivras betaltjänst. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön.

Är Kivra statligt?

I oktober 2019 fanns det fyra leverantörer av tjänsten digital brevlåda: den offentliga e-tjänsten Min myndighetspost, samt de två privata Digimail (delägd av Bring) och Kivra (delägd av 41an Invest och Wallenbergstiftelserna). ... I Sverige finns inga krav på att ha en digital brevlåda.

Hur ska Kivra tjäna pengar?

I dagsläget är Kivra gratis för användare att ta emot brev. Intäkterna kommer ifrån de företag, och i framtiden myndigheter, som vill göra utskick digitalt till de kunder som valt att få sin post digitalt.