:

När delas posten ut i mitt område?

Innehållsförteckning:

  1. När delas posten ut i mitt område?
  2. När delas posten ut i Huddinge?
  3. När delas posten ut i Kävlinge?
  4. Kan man få ersättning från postnord?
  5. Hur ofta delas posten ut i Stockholm?
  6. Vilka dagar delas post ut i Helsingborg?
  7. Vad händer om PostNord tappar bort mitt brev?

När delas posten ut i mitt område?

Vi delar fortfarande ut posten måndag till fredag på detta postnummer, kl. 08.00-17.00.

När delas posten ut i Huddinge?

Från och med 25 oktober kommer mottagare med postnummer som börjar på 11 till 15 i region Stockholm att få utdelning varannan dag. Sedan tidigare delas brev, tidningar och reklam ut varannan vardag i norra Stockholmsregionen samt i region Syd och Väst.

När delas posten ut i Kävlinge?

PostNord levererar post varannan dag i Sverige. Undantaget är paket och expressbrev som delas ut varje dag.

Kan man få ersättning från postnord?

Kan jag få ersättning om ett försändelse jag skickat med Postnord har försvunnit, försenats eller skadats? Enligt 2 kap. 7 § postlagen () är ett postbefordringsföretag endast skyldigt att betala ersättning till kunden för förlust, skada eller försening av brev om det har avtalats mellan företaget och kunden.

Hur ofta delas posten ut i Stockholm?

För dig som mottagare innebär det att du får vanlig post – som brev, tidningar och reklam – varannan dag. Paket, varubrev och expressbrev delas ut varje vardag, precis som det är i dag. De gula postlådorna töms också varje vardag.

Vilka dagar delas post ut i Helsingborg?

För att spara pengar har Postnord beslutat att även halvera postutdelningen. Ena veckan delas posten ut måndag–onsdag–fredag, den andra veckan tisdag och torsdag.

Vad händer om PostNord tappar bort mitt brev?

Brev som vi inte kunnat dela ut på grund av felaktig eller ofullständig adress skickas tillbaka till avsändaren. Saknas avsändaradress skickar vi enligt Postlagen inrikes brev till Post- och telestyrelsen. ... Om det du skickat har ett brev-ID eller ett kolli-ID (står på ditt kvitto) kan du spåra det.