:

Kan je Lotto online spelen?

Innehållsförteckning:

  1. Kan je Lotto online spelen?
  2. Hoe betaal je Lotto online?
  3. Hoe speel je online Euromillions?
  4. Kan ik vandaag Lotto spelen?
  5. Is E-lotto veilig?
  6. Waar kan ik een e ticket kopen?

Kan je Lotto online spelen?

Met e-lotto behoud je de controle over je spel en bepaal je zelf hoe vaak je speelt en hoeveel je inzet. Want ook online heb je dezelfde speelmogelijkheden als in je verkooppunt … plus nog een paar extra's! Zo maken we spelen 100% betrouwbaar!

Hoe betaal je Lotto online?

Surf naar 'Mijn speelrekening' en klik op 'Geld opladen'. Op de overzichtspagina krijg je de keuze tussen 3 betalingsmogelijkheden: via een klassieke bankoverschrijving, met Bancontact of via een e-ticket.

Hoe speel je online Euromillions?

Met een enkelvoudig formulier speel je met één tot zes spelcombinaties. Elk roosterkoppel bestaat uit een rooster met nummers en een rooster met sterren. Wil je met je combinatie deelnemen aan verschillende opeenvolgende trekkingen? Dan wordt je inzet vermenigvuldigd met het aantal trekkingen dat je wil.

Kan ik vandaag Lotto spelen?

Wanneer je speelt in een verkooppunt van de Nationale Loterij kan je vanaf een half uur na de vorige trekking meespelen tot het moment van de volgende trekking, voor zover uiteraard het verkooppunt in kwestie geopend is. Ons online spelplatform, e-lotto, is zeven dagen op zeven toegankelijk.

Is E-lotto veilig?

Jazeker. De Nationale Loterij beveiligt persoonlijke informatie met een SSL-certificaat van VeriSign. Dit betekent dat alle informatie die via onze website wordt uitgewisseld eerst wordt gecodeerd met SSL.

Waar kan ik een e ticket kopen?

Een e-ticket is een prepaid ticket dat je in je verkooppunt koopt, met een waarde van €10 tot €50. Zo werkt het: Ga naar e-lotto.be en log in op je speelrekening.