:

Vilken taxa Waxholmsbolaget?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken taxa Waxholmsbolaget?
  2. Vart åker Waxholmsbolaget?
  3. Vart går waxholmsbåtarna?
  4. Vilka båtar går från Strömkajen?
  5. Vilken taxa till Sandhamn?
  6. Kan man åka Waxholmsbåt med SL kort?
  7. Kan man boka plats på Waxholmsbolaget?
  8. Varifrån går båtar till Sandhamn?
  9. Varifrån går färjan till Ven?
  10. Vilka båtar går från Stavsnäs?

Vilken taxa Waxholmsbolaget?

Vad kostar resan?

BiljettVuxenRabatterat pris*
Taxa 156 kr38 kr
Taxa 276 kr51 kr
Taxa 395 kr63 kr
Taxa 4114 kr77 kr

Vart åker Waxholmsbolaget?

Waxholmsbolagets hemmahamn i Stockholm är Strömkajen. Därifrån går de allra flesta turerna som utgår ifrån Stockholm. Det finns också andra stora knutpunkter närmre skärgården, till exempel Dalarö, Stavsnäs och Vaxholm.

Vart går waxholmsbåtarna?

Strömkajen ligger i Stockholms innerstad, nära Kungsträdgården. Det är en av Waxholmsbolagets största terminaler och ett nav för sommartrafiken till skärgården. Det går båttrafik till och från Strömkajen under hela året men alla färjor går inte året runt, så titta alltid i tidtabellen innan du ska resa.

Vilka båtar går från Strömkajen?

Från Strömkajen avgår Vaxholmsbolagets skärgårdsbåtar till Vaxholm. Från Nybrokajen avgår Strömmakanalbolaget och Cinderellabåtarna. Det blir en härlig sjötur under cirka 45 – 75 minuter beroende på val av båt. Det finns också direktbåtar till Kastellet i Vaxholm under vissa tider.

Vilken taxa till Sandhamn?

Ca pris för taxibåt från Stavsnäs ut till Sandhamn är 1.500 kr.

Kan man åka Waxholmsbåt med SL kort?

Waxholmsbolaget har andra biljettpriser än SL-trafiken har. Under högsäsong gäller din SL-biljett aldrig ombord på Waxholmsbolagets fartyg. ... Du kan alltid köpa biljetter med reskassan på ditt Access-kort. Det gäller alla våra turer oavsett säsong.

Kan man boka plats på Waxholmsbolaget?

Du köper din biljett ombord och du kan betala med Visa/Mastercard eller med reskassan på Access-kortet. Du kan också köpa en periodbiljett, som gäller för ett obegränsat antal resor. När du köper din biljett på fartyget får du en pappersbiljett och det är viktigt att du behåller den.

Varifrån går båtar till Sandhamn?

SKÄRGÅRDSBÅT FRÅN STAVSNÄS Ta buss eller bil till Stavsnäs Vinterhamn på Värmdö. Där kliver ni ombord på en skärgårdsbåt som går till Sandhamn. Efter 30 till 60 minuters resa genom Stockholms skärgård är ni framme i Sandhamn, på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

Varifrån går färjan till Ven?

Njut av en härlig båttur till Ven i vackra Öresund Utflykten tar sin start på Skeppsbron i Landskrona där ni stiger ombord på en av Ventrafikens båtar. Överfarten tar cirka 30 minuter och bjuder på en fantastisk vy över havet och kusten.

Vilka båtar går från Stavsnäs?

Åk med M/S Tärnan även kallad Sandhamnspilen mellan Stavsnäs och populära skärgårdsön Sandhamn. Ombord finns luftkonditionerade salonger, vindskyddat soldäck och cafeteria med varma smårätter, mackor, fika och fullständiga rättigheter. Resan tar 30 minuter och körs av Roslagens sjötrafik.