:

Hur gör man för att spela Xbox Live?

Innehållsförteckning:

 1. Hur gör man för att spela Xbox Live?
 2. Hur registrerar man sig på Xbox Live?
 3. Hur skriver man in koden till Xbox Live?
 4. Måste man ha Xbox Live Gold?
 5. Vad behöver man för att spela online på Xbox?
 6. Varför kan jag inte spela Xbox Live?
 7. Hur går man online på Xbox One?
 8. Kan inte lösa in kod Xbox?
 9. Var kan man köpa Xbox presentkort?
 10. Hur säger man upp sig Xbox Live Gold?

Hur gör man för att spela Xbox Live?

Du kan när som helst gå med på Xbox Live Gold i din konsol. Starta appen Microsoft Store och välj Start > Prenumerationer. Om du har en digital kod kan du lösa in den genom att välja Lös in. Välj sedan Xbox Live Gold, välj det abonnemang som är rätt för dig och följ de återstående stegen för att gå med.

Hur registrerar man sig på Xbox Live?

Gå till xbox.com och välj Logga in. Välj Skapa ett! Välj Skaffa en ny e-postadress.

Hur skriver man in koden till Xbox Live?

Välj menyn Visa mer i Microsoft Store (bredvid sökrutan längst upp till höger på sidan). Välj Lös in en kod. Om du inte redan har loggat in så loggar du in på det Microsoft-konto där du vill lösa in koden. Ange koden på 25 tecken och välj sedan Lös in.

Måste man ha Xbox Live Gold?

Från och med den kommer alla Xbox-spelare att utan extra kostnad ha tillgång till gratis onlinespel för flera spelare i sina konsoler. För dessa spel behövs inte längre en Xbox Live Gold-prenumeration. Du kommer att kunna ladda ned och spela online helt och hållet kostnadsfritt via din Xbox-konsol.

Vad behöver man för att spela online på Xbox?

Ja, vissa spel är multiplayer-spel. Du behöver dock antingen Xbox Game Pass Ultimate eller en prenumeration på Xbox Live Gold (säljs separat) för att kunna spela dem. Obs Det krävs inte längre en Xbox Live Gold-prenumeration för gratisspel onlinespel för flera spelare.

Varför kan jag inte spela Xbox Live?

Innan du börjar felsöka Xbox Live-anslutningen kontrollerar du Xbox Live-tjänstens status. Kontrollera Xbox Live-tjänstens status. Om varningar visas väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen. Välj det scenario nedan som bäst passar in på det anslutningsproblem du har.

Hur går man online på Xbox One?

Tryck på Xbox-knappen  på handkontrollen för att öppna guiden. Välj Profil och system > Inställningar > Allmänt > Nätverksinställningar.

Kan inte lösa in kod Xbox?

Om du upplever problem med att lösa in en digital kod kan det bero på ett avbrott i vår tjänst. Kontrollera status för Xbox. Om varningar visas väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker sedan igen.

Var kan man köpa Xbox presentkort?

På Microsoft Store hittar du två olika presentkort att välja mellan: Microsoft Store presentkort : Ge dem friheten att välja den gåva de vill ha. Den kan användas för att köpa enheter, spel, programvara, appar, filmer, Xbox Game Pass och mycket mera.

Hur säger man upp sig Xbox Live Gold?

Annullering och återbetalning av Xbox-prenumeration

 1. Gå till sidan Tjänster och prenumerationer på ditt konto. Tjänster och prenumerationer.
 2. Välj Hantera bredvid den prenumeration du vill avbryta.
 3. Välj Avbryt prenumeration eller Inaktivera återkommande fakturering.