:

Hur bred är en kylskåp?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bred är en kylskåp?
  2. Finns det kylskåp med ismaskin?
  3. Vad är Nischmått kylskåp?
  4. Finns det kylskåp med kolsyrat vatten?
  5. Hur fungerar kylskåp med ismaskin?

Hur bred är en kylskåp?

Kylskåp, frysskåp och kyl- och fryskombinationer med 60 cm bredd är det klassiska formatet för fristående produkter. Generöst utrymme med många utrustningsalternativ erbjuder det bredaste urvalet för din optimala livsmedelslagring.

Finns det kylskåp med ismaskin?

Du kan också välja en modell där kylskåpet är placerat ovanpå frysen. Flera modeller är dessutom utrustade med inbyggd vattendispenser och ismaskin. ... Andra side-by-side-kylskåp har lösningar som är mer anpassade för den europeiska marknaden.

Vad är Nischmått kylskåp?

Men så läser jag att de har ett nischmått på ca 183 cm. Innebär det vad jag tror, dvs att kylskåpet kräver utrymme över på 8 cm för ventilation. Det ställer nämligen till det för oss eftersom vi tänkt att ha ett skåp över kylskåpet. Ett likadant som över mikron och det är snyggare om det är lika stora.

Finns det kylskåp med kolsyrat vatten?

Source™-kylen ger dig kylt och filtrerat dricksvatten - både utan och med kolsyra - direkt från dörren. Det är i själva verket den enda kylen i världen som också ger kolsyrat vatten. Och tack vare dess mått på 60 cm gånger 60 cm passar den i nordiska standardkök.

Hur fungerar kylskåp med ismaskin?

Ismaskiner fungerar i huvudsak enligt två olika principer. Modell 1: En kylslinga med fingrar ligger i en balja som fylls med vatten upp till en nivå som påverkas av en nivågivare. Mellan raderna med kylfingrar går kvarnhjul.