:

Hur för man över Swish?

Innehållsförteckning:

  1. Hur för man över Swish?
  2. Varför aktivera Swish igen?
  3. Hur ändrar man Swish gräns Swedbank?
  4. Kan man ha Swish på flera enheter?
  5. Hur mycket kan man föra över på Swish?
  6. Hur tar man bort sin Swish?
  7. Varför kan jag inte aktivera Swish?
  8. Varför fungerar inte Swish?
  9. Hur ändrar man Swish gränsen Swedbank ungdom?

Hur för man över Swish?

Om du har kvar samma mobilnummer behöver du bara ladda ner och aktivera Swish-appen i din nya mobil. Har du bytt telefonnummer behöver du först avsluta Swish på Mina sidor och sedan ansluta dig igen till tjänsten med det nya mobilnumret och aktivera Swish-appen på nytt.

Varför aktivera Swish igen?

Om det återkommande står att du måste aktivera Swish-appen, kan detta bero på att du använder samma Swish-konto till fler enheter än en. Vår senaste säkerhetsåtgärd kräver att du har ditt mobila BankID och Swish-appen på samma enhet för att det ska fungera. Du behöver även ha den senaste appversionen 4.1.3.

Hur ändrar man Swish gräns Swedbank?

Du kan ändra den i internetbanken för privatpersoner under Betala och överföra - Swish, eller i appen under Övriga tjänster - Swish. Där kan du också lägga till en tillfällig beloppsgräns på upp till 150 000 kronor som är giltig i ett dygn.

Kan man ha Swish på flera enheter?

Vill man använda flera enheter än en, och slippa aktivera om appen vid varje byte av enhet, krävs det att man har två olika nummer anslutna till Swish att aktivera i appen för respektive enhet, samt Mobilt BankID i respektive enhet.

Hur mycket kan man föra över på Swish?

När du som är över 18 år ansluter dig till Swish får du automatiskt beloppsgränserna 5 000 kronor per betalning och 10 000 kronor per vecka. Du kan själv justera dem i din Mobil- eller Internetbank.

Hur tar man bort sin Swish?

Hur gör jag om jag vill avsluta Swish? Du kan alltid avsluta din Swish tjänst i internetbanken, appen eller via bankkontor.

Varför kan jag inte aktivera Swish?

För att uppdatera operativsystemet (Android eller iOS), gå till Inställningar i din mobila enhet. Kan du inte använda Swish trots att du har uppdaterat? Då är din mobila enhet sannolikt för gammal för Swish. Du behöver också ha din BankID-app på samma enhet som du har Swish-appen.

Varför fungerar inte Swish?

Dubbelkolla att du har den senaste versionen av appen. Säkerställ att appen har åtkomst till mobilt nätverk. Avsluta appen och sätt igång den igen. Starta om telefonen.

Hur ändrar man Swish gränsen Swedbank ungdom?

Är ditt barn under 18 år ändrar du Swish-inställningarna i bankappen eller din internetbank, under Inställningar/Hantera tjänster/Hantera barns tjänster. Där kan du ändra beloppsgräns och göra det möjligt för ditt barn att även swisha till företag.