:

Hur aktiverar jag Telenor Stream?

Innehållsförteckning:

 1. Hur aktiverar jag Telenor Stream?
 2. Hur funkar Telenor Stream?
 3. Hur får man text på Telenor Stream?
 4. Kan inte streama Telenor?
 5. Vilka kanaler ingår i Telenor Stream?
 6. Hur gör man när man streamar tv kanaler?
 7. Vad kostar Telenor Stream?
 8. Hur får man fram text på tv4?
 9. Hur får jag bort texten på tv4?
 10. Varför fungerar inte telenor appen?

Hur aktiverar jag Telenor Stream?

Skapa konto

 1. Aktivera tjänsten. Gå till telenor.se/aktivera-stream, fyll i ditt personnummer och identifiera dig med hjälp av BankID eller Telenor ID.
 2. Skapa ett konto. Fyll i din e-postadress, om den inte redan är förifylld, och välj ett lösenord.
 3. Ladda ner appen. Leta upp Telenor Stream i App Store eller Google Play.

Hur funkar Telenor Stream?

I Telenor Stream hittar du både program från playtjänster (till exempel Viaplay Film & Serier) och från kanaler (till exempel SVT). Programmen från kanalerna kan ses när de sänds, precis som i ”vanlig tv”, samt i många fall upp till sju dagar efteråt. Sedan försvinner de.

Hur får man text på Telenor Stream?

Klart! Troligen finns det inga undertexter i Telenor Stream för just den kanalen eller det programmet som du vill titta på. Men som tur är jobbar vi med att lägga till fler undertexter, så med tiden kommer utbudet med textade program och kanaler att bli större. Den förinställda pin-koden är 0000.

Kan inte streama Telenor?

Börja med att kolla om du har den senaste versionen av appen nedladdad. Detta gör du genom att gå in i Google Play eller App Store och tittar under Uppdateringar. Problemen kan även bero på dålig uppkoppling eller hög belastning.

Vilka kanaler ingår i Telenor Stream?

Vad ingår i Stream Stor+? Det här är vårt största streamade tv-paket. Du får ett 50-tal populära tv-kanaler, 14 playtjänster plus både HBO Max och Viaplay Film & Serier. Med andra ord så behöver du aldrig välja.

Hur gör man när man streamar tv kanaler?

Du kan även titta på din tv via en Google Chromecast eller Apple TV. Det finns flera sätt att streama på idag. Du kan titta via dator, smart-tv och i din smartphone. En del har streamingtjänster i en app, antingen för bara en tv-kanal, eller en app som samlar tv, filmer och serier på ett och samma ställe.

Vad kostar Telenor Stream?

Börja streama nu. Just nu får du tre månader fritt. Därefter ordinarie pris 149 kr/mån. Titta på hur mycket tv, playtjänster och film du vill i din mobil och surfplatta.

Hur får man fram text på tv4?

Textning för hörselskadade, sidan 199 På tv textas svenska program för hörselskadade. Det är en dold undertextning som måste aktiveras av tv-tittaren själv via text-tv knappen på fjärrkontrollen och sidan/siffrorna 199.

Hur får jag bort texten på tv4?

Typ Info-knappen på fjärren, val, textning, av. Brukar vara standard.

Varför fungerar inte telenor appen?

Om du har en annan app som använder sig av Telenor ID för inloggning*, kolla om det funkar där. Gör det det, så avinstallera appen där det krånglar och installera den igen. Om problemet kvarstår, ring oss på 020-222 222 så hjälper vi dig.