:

Hur beställer man nytt SIM-kort Comviq?

Innehållsförteckning:

  1. Hur beställer man nytt SIM-kort Comviq?
  2. Hur kan man aktivera Comviq?
  3. Hur aktiverar man kontantkort?
  4. Kan SIM kort gå ut?
  5. Hur beställer man nytt sim kort?
  6. Hur aktiverar man nytt sim kort?

Hur beställer man nytt SIM-kort Comviq?

Beställa ersättnings-SIM via Mitt konto

  1. Logga in på Mitt Konto.
  2. Klicka på fliken "Frågor och svar"
  3. Välj "Beställ nytt SIM-kort" och gör din beställning.

Hur kan man aktivera Comviq?

Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 7 dagar efter din beställning. Det beror på att du alltid ges 14 dagar ångerrätt på ditt köp. Flyttar du från Tele2 aktiveras SIM-kortet automatiskt efter 5 arbetsdagar. Du kan själv aktivera ditt SIM-kort i förväg, på Mitt Konto.

Hur aktiverar man kontantkort?

När du vill aktivera ditt nya simkort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Ditt kontantkort aktiveras automatiskt när du placerar det i simkortsfacket i din enhet.

Kan SIM kort gå ut?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. ... Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. När ett abonnemang förvandlas till ett kontantkort. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.

Hur beställer man nytt sim kort?

Du beställer enkelt ett nytt simkort med samma nummer direkt på operatörens hemsida. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att få hjälp med detta. Tänk på! Du behöver inte byta simkort bara för att du byter mobilabonnemang.

Hur aktiverar man nytt sim kort?

Sätt in simkortet i enheten När du vet att du har ett simkort i rätt storlek placerar du det i din enhet och startar enheten. Hos en del operatörer är det allt du behöver göra för att aktivera simkortet. Tips! Skulle kortet inte aktiveras kan du testa att starta om din enhet.