:

Hur aktiverar man kristaller?

Innehållsförteckning:

 1. Hur aktiverar man kristaller?
 2. Hur Cleansar man sina kristaller?
 3. Hur tar man hand om kristaller?
 4. Vad gör man med kristaller?
 5. Hur Chargar man kristaller?
 6. Måste man programmera kristaller?
 7. Hur renar och laddar man kristaller?
 8. Hur kan man ladda sina kristaller?
 9. Hur ska man förvara sina kristaller?

Hur aktiverar man kristaller?

Du programmerar din kristall genom att sätta en intention. En intention är ett mål eller en önskning och fungerar som en magnet och kommer dra åt sig det den behöver för att intentionen ska gå i uppfyllelse. Därför ska du ladda din kristall med din intention.

Hur Cleansar man sina kristaller?

Kallt vatten är lika uppfriskande för kristaller som det är för dig och därför kan du alltså rena dina kristaller genom att hålla dem under kallt rinnande vatten. Du kan också skapa ett bad för dina kristaller i handfatet och addera lite himalayasalt för en extra cleanse.

Hur tar man hand om kristaller?

Kristaller kan renas med vatten likaså som de kan renas under månsken, i jorden, med rökelse och visualisering. Vattnet är ett utmärkt sätt att rena kristaller på, både fysiskt och energimässigt. Andra sätt att använda sig utav vatten är att göra kristallelixir, kristallvatten och kristallbad.

Vad gör man med kristaller?

Energierna från stenarna och kristallerna kan bland annat hjälpa oss med:

 1. Bryta negativa tankemönster.
 2. Beskydd mot negativa energier.
 3. Ge oss mer energi.
 4. Lösa upp och omvandla negativ energi till positiv.
 5. Förbättra vårt självförtroende och självkänsla.
 6. Ge lugn och harmoni.
 7. Stärker andlig och medial utveckling.
 8. Sömnsvårigheter.

Hur Chargar man kristaller?

Rinnande vatten En enkel reningsmetod är att hålla kristallen under rinnande vatten, exempelvis i vattenkranen hemma, eller i en porlande bäck i skogen eller i havets blå böljor. Visualisera att vattnet sköljer bort all oönskad energi medan du håller kristallen under det rinnande vattnet och avsluta när den känns ren.

Måste man programmera kristaller?

Det är många som undrar om man måste programmera sin kristall - och det är självklart inget man måste göra, men du uppnår större effekt om du gör det! Att programmera en kristall innebär att arbeta med den för att uppnå ett specifikt syfte.

Hur renar och laddar man kristaller?

En enkel reningsmetod är att hålla kristallen under rinnande vatten, exempelvis i vattenkranen hemma, eller i en porlande bäck i skogen eller i havets blå böljor. Visualisera att vattnet sköljer bort all oönskad energi medan du håller kristallen under det rinnande vattnet och avsluta när den känns ren.

Hur kan man ladda sina kristaller?

Ladda dina kristaller: Har du tillgång till ett kluster kan man lägga kristallen i/på den för att ladda den. Man kan också gräva ner sina stenar i jorden, eller lägga i rinnande vattendrag, mycket bra om stenarna är trötta och energin är trög eller låg.

Hur ska man förvara sina kristaller?

Förvara dina stenar och kristaller gärna i tygpåsar eller liknande. Vissa stenar som till exempel Sodalit, Krysokolla och Malakit absorberar energier snabbare än andra stenar och behöver därför renas oftare än andra.