:

Hur skaffar man ett nytt BankID?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skaffar man ett nytt BankID?
  2. Hur aktiverar man nytt BankID SEB?
  3. Hur får man en aktiveringskod?
  4. Hur får man aktiveringskod till BankID Länsförsäkringar?
  5. Hur uppdaterar jag Mobilt Bank ID?

Hur skaffar man ett nytt BankID?

Skaffa Mobilt BankID via appen

  1. Ladda ner BankID säkerhetsapp från App Store eller Google Play till din mobiltelefon.
  2. Logga in i bankappen med din säkerhetsdosa. Har du ingen? Besök närmaste bankkontor. Tryck på menyraden. Tryck på Övriga tjänster. Tryck på Mobilt BankID. Tryck på Beställ Mobilt BankID.

Hur aktiverar man nytt BankID SEB?

Ladda ner BankID:s säkerhetsapp till din nya telefon eller surfplatta från App store, Google play eller Microsoft store. Logga in på internetbanken med ett BankID (mobilt eller på kort) utgivet av SEB. Tryck på Mitt SEB och mobilt BankID på kort. Tryck på Beställ och signera avtalet för att få en aktiveringskod.

Hur får man en aktiveringskod?

Bara du som är folkbokförd i Sverige kan en aktiveringskod. Du som har svenskt personnummer men inte är skriven (= folkbokförd) i Sverige måste kontakta Antagningsservice via mejl för att kunna svara på webben. Gå till sidan Antagningsservice och klicka på "Kontakta Antagningsservice" så hittar du vårt mejlformulär.

Hur får man aktiveringskod till BankID Länsförsäkringar?

Vad gör jag om jag har glömt koden till mitt BankID? Om du har glömt koden till ditt BankID behöver du beställa ett nytt BankID. Det gör du enklast på Mina sidor. Du kan använda din säkerhetsdosa, befintligt BankID eller besöka ett av våra kontor för att installera ditt nya BankID.

Hur uppdaterar jag Mobilt Bank ID?

Du behöver den senaste versionen av BankID för att kunna logga in. Om du har ditt BankID på en dator, så kallat BankID på fil, kan du uppdatera det här. Om du använder Mobilt BankID uppdaterar du via Google Play Store om du har en Android-telefon, och via Apple App Store om du har en iPhone.