:

När aktiveras busskort?

Innehållsförteckning:

  1. När aktiveras busskort?
  2. Måste man aktivera busskort?
  3. Kan man aktivera busskort på bussen?
  4. Hur aktiverar man busskort dalatrafik?
  5. Måste SL biljetten gälla hela resan?
  6. Hur visar jag min biljett på bussen?

När aktiveras busskort?

Resa med period: Laddar du en ny period via Mina sidor kommer laddningen att överföras och giltighetstiden aktiveras när du använder Resekortet på bussen. Har du redan en giltig period på Resekortet aktiveras giltigheten för den beställda perioden vid första användningstillfället efter innevarande periods slut.

Måste man aktivera busskort?

Måste jag registrera det nya också? Ja, det måste du. Det nya busskortet har ett annat kortnummer, så för att trygghetsförsäkringen ska gälla om du tappar bort ditt kort måste du registrera det nya kortet också.

Kan man aktivera busskort på bussen?

Vad händer om man måste aktivera busskortet? Det går bra att aktivera kortet på den bakre kortläsaren. Du kan också aktivera kortet vid en automat eller hos ett försäljningsställe.

Hur aktiverar man busskort dalatrafik?

Aktivering. Du behöver aktivera produkten som du har laddat på ditt resekort för att det skall vara giltigt. Aktivera ditt resekort ombord på bussen, på Tåg i Bergslagen, i våra biljettautomater eller hos våra försäljningsombud. *Du kan inte aktivera kortet ombord på SJ-tåg.

Måste SL biljetten gälla hela resan?

När du reser med SL måste du ha en biljett som gäller under hela resan. ... Om du reser med en biljett som inte har en fast starttidpunkt, måste du starta biljetten för att den ska vara giltig. Det gäller till exempel periodbiljetter och enkelbiljetter på SL Access-kortet.

Hur visar jag min biljett på bussen?

Ha som vana att alltid visa ditt Västtrafikkort för kortläsaren ombord. Då får du koll på ditt saldo och är säker på att biljetten aktiverats.