:

Var gäller SL biljett?

Innehållsförteckning:

  1. Var gäller SL biljett?
  2. Kan man skicka SL biljett?
  3. Vad kostar en bussbiljett SL?
  4. Hur funkar sms biljett?
  5. Hur mycket kostar SL biljett ungdom?
  6. Kan man skicka en enkelbiljett?
  7. Kan man dela biljett Västtrafik?
  8. Vad kostar SL månadskort vuxen?
  9. Kan man skicka sms biljett till andra SL?

Var gäller SL biljett?

När du reser med SL måste du ha en biljett som gäller under hela resan. Du måste också ha biljett när du befinner dig på SL:s område utan att resa, alltså innanför SL:s så kallade spärrlinje. Om du reser med en biljett som inte har en fast starttidpunkt, måste du starta biljetten för att den ska vara giltig.

Kan man skicka SL biljett?

Hej Julia! Du kan tyvärr inte låna ut biljetter till en annan person i vår app.

Vad kostar en bussbiljett SL?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Hur funkar sms biljett?

Sms-biljett Reser du inom 24 timmar skickas mobilbiljetten inom 15 minuter. Biljetten innehåller en länk som du behöver klicka på för att få fram den och kunna visa den ombord. Sms-biljetten ska kunna läsas av elektroniskt av personalen ombord. Är skärmen trasig rekommenderar vi ett annat leveranssätt.

Hur mycket kostar SL biljett ungdom?

24-timmarsbiljett

BiljettFörköpOmbord (ej Upptåget/SL-pendeln)
alla ZONer119 kr159 kr
UL + SL210 kr220 kr
UL + XT GÄVLE STAD135 kr145 kr
UL + XT LÄN170 kr180 kr

Kan man skicka en enkelbiljett?

Om du registrerat din periodbiljett i appen kan du låna ut den. Så här går det till: Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten.

Kan man dela biljett Västtrafik?

Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. Personen som ska låna biljetten behöver ha appen installerad i sin telefon. Utlåningen är giltig först när biljetten är synlig i mottagarens app. ... Du kan låna ut biljetten obegränsat antal gånger, men till max fem olika telefoner per biljett.

Vad kostar SL månadskort vuxen?

Ett månadskort för vuxna kommer då att höjas med 20 kronor, till 970 kronor i månaden, och med 10 kronor till 650 kronor för reducerat pris.

Kan man skicka sms biljett till andra SL?

Om du registrerat din periodbiljett i appen kan du låna ut den. Så här går det till: Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. ... Du kan låna ut biljetten obegränsat antal gånger, men till max fem olika telefoner per biljett.