:

Wat zijn Among Us poppetjes?

Innehållsförteckning:

  1. Wat zijn Among Us poppetjes?
  2. Hoeveel heeft Among Us verdiend?
  3. Wat is Among Us in het Nederlands?
  4. Hoe heten Among Us poppetjes?
  5. Hoe werkt het spel Among Us?
  6. Hoeveel spelers heeft Among Us?
  7. Hoe zet je Among Us in het Nederlands?

Wat zijn Among Us poppetjes?

Among Us is een avonturenspel, dat in 2018 is gelanceerd. Het spel gaat over een ruimteschip waarin je met elkaar moet overleven, maar let op: er zit een verrader tussen! Het spel wordt gespeeld met een groep van 10 mensen.

Hoeveel heeft Among Us verdiend?

Mobiele partygame 'Among Us' maakt piepkleine gamestudio 3 miljoen dollar rijker. Het smartphonespel 'Among Us' bracht al 3,2 miljoen dollar op aan de spelletjesmaker InnerSloth, die een team van drie mensen telt. Het spel bestaat al sinds 2018, maar werd pas vorige maand echt populair.

Wat is Among Us in het Nederlands?

Among Us is een online multiplayer-game met de classificatie PEGI 7 waarmee maximaal 10 spelers de rol van 'Crewmate' of 'Imposter' kunnen spelen. Het doel van het spel is dat de bemanningsleden de spelers identificeren die de bedriegers in het spel zijn.

Hoe heten Among Us poppetjes?

Het in 2018 gelanceerde Among Us is uitgegroeid tot één van de populairste games van het moment, mede omdat het zo verslavend is om te spelen. De werking van het spelletje is heel simpel: als team moet je een gezamenlijke missie uitvoeren. Echter, één van de poppetjes in het spel is een mol.

Hoe werkt het spel Among Us?

In de game moet je taken uitvoeren om een ruimteschip te starten. Eén van de mensen in de lobby is een mol. Deze moet ervoor zorgen dat de anderen de opdrachten niet goed kunnen uitvoeren of hij moet de deelnemers vermoorden. Wanneer iemand anders het lichaam van het vermoorde poppetje vind, dan komt er een stemronde.

Hoeveel spelers heeft Among Us?

Among Us is een multiplayerspel dat met vier tot tien mensen gespeeld kan worden. Eén tot drie spelers daarvan zijn bedriegers, afhankelijk van het aantal spelers.

Hoe zet je Among Us in het Nederlands?

among us {bijwoord} onder ons {bw.} I hope that there is no misunderstanding among us on the following point. expand_more Ik hoop dat er onder ons geen misverstand bestaat over het volgende punt.