:

Hur kan man köpa Comviq?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan man köpa Comviq?
  2. Hur betalar man abonnemang Comviq?
  3. När aktiveras mitt abonnemang Comviq?
  4. Har Comviq bindningstid?
  5. Hur betala Man Comviq faktura?
  6. När dras pengarna Comviq?
  7. Hur lång tid tar Nummerflytt Comviq?

Hur kan man köpa Comviq?

Du köper enkelt mer surf direkt här på comviq.se genom att klicka på Surf eller Tanka i menyn, i vår Comviq-app, genom att köpa ett värdebevis hos någon av våra återförsäljare eller via SMS. Har du kontantkort dras kostnaden av från ditt saldo när du köper surf via SMS till telefonnummer 133.

Hur betalar man abonnemang Comviq?

Flera sätt att betala fakturan Betala dina fakturor, tanka på ditt kontantkort och mycket mer. Ladda ner appen för iPhone eller Android. Logga in på internetbanken för att ansluta dig till e-faktura. Aktivera autobetalning på Mitt Konto.

När aktiveras mitt abonnemang Comviq?

Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 7 dagar efter din beställning. Det beror på att du alltid ges 14 dagar ångerrätt på ditt köp.

Har Comviq bindningstid?

Vi på Comviq har ingen uppsägningstid på våra mobilabonnemang. Om du har köpt en mobil, och valt att betala den på avbetalning, ihop med ditt abonnemang gäller en bindningstid på 24 månader. Tänk på att du alltid betalar för innevarande faktureringsperiod. Inga återbetalningar för innevarande faktureringsperiod görs.

Hur betala Man Comviq faktura?

Det snabbaste sättet att betala en sen faktura är att registrera autobetalning via kort inne på Mitt Konto. Din betalning registreras direkt och ditt abonnemang börjar fungera som vanligt igen.

När dras pengarna Comviq?

Du hittar alltid dina fakturor under betalning på Mitt Konto och i Comviq-appen. Där kan du också välja och ändra ditt betalsätt samt aktivera autobetalning. Då dras beloppet automatiskt varje månad.

Hur lång tid tar Nummerflytt Comviq?

Du kommer att få ett SMS från oss med det exakta datumet för när nummerflytten kommer ske. Flyttar du ditt nummer från Tele2 till Comviq så kommer flytten ske cirka 5 dagar efter din beställning.