:

Hur fungerar Blocket paket?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Blocket paket?
  2. Har Blocket ångerrätt?
  3. Hur lång tid tar Blocket paket?
  4. Vad är Courier Delivery Blocketpaket?
  5. Kan man ångra köp av privatpersoner?
  6. Är det säkert med Blocketpaket?
  7. Är blocket paket bra?
  8. Kan man lita på Blocketpaket?

Hur fungerar Blocket paket?

Blocketpaketet för säljare & köpare Nu kan hela Sverige köpa av dig, tryggt & enkelt. När du vill sälja och skicka något med Blocketpaketet går du in under Mina annonser och fyller i alla uppgifter. Betalningen sker via vår betalpartner Rocker och du skickar aldrig något innan köparen har betalat.

Har Blocket ångerrätt?

Ångerrätt När du köper tjänster av ett företag via Internet har du som regel 14 dagars ångerrätt. För att använda Blocketpaketet frånsäger sig Köpare och Säljare ångerrätt gentemot Blocket med anledning av avtalet mellan Köpare och Säljare om att köpa respektive sälja varan med Blocketpaketet.

Hur lång tid tar Blocket paket?

När varan har kommit fram till ombudet får köparen ett meddelande från Schenker om att det är dags att hämta paketet. Köparen hämtar paketet inom den tid som Schenker anger. Efter 36 timmar betalar vår betalpartner Rocker ut pengarna till säljaren.

Vad är Courier Delivery Blocketpaket?

Köparen påstår sig skapa en förfrågan och kommer att betala frakten. ... På sidan uppmanas säljaren att både ange sitt kortnummer och använda sig av sitt BankId för att få sina pengar för frakten som köparen påstår sig ha betalat. I stället för att få pengar så töms säljarens konto på pengar.

Kan man ångra köp av privatpersoner?

När du köper av eller säljer till en annan privatperson gäller inte konsumentlagstiftningen. Det betyder att du inte har samma skydd som när du handlar av ett företag. Men trots det kan en köpare ha rätt att klaga på en felaktig vara.

Är det säkert med Blocketpaket?

Med Blocketpaketet är det smidigt och tryggt att köpa och sälja saker till varandra även om man inte bor på samma ställe. Skicka och ta emot Blocketfyndet med Blocketpaketet – frakt och säker betalning i ett.

Är blocket paket bra?

Tradera är mycket bättre säkerhetsmässigt eftersom det finns omdömen. Men om du ska göra affärer på Blocket över en viss summa så är blocketpaketet att rekommendera. Jag har använt det själv minst 3 gånger, och det har fungerat bra.

Kan man lita på Blocketpaket?

Blocketpaket = Köparen betalar när man hämtar ut paketet. Här kan köparen komma på andra tankar och inte alls vill ha produkten. Då blir det en returfrakt tillbaka. Jag själv använder blocketpaket gärna om köparen känner sig osäker.