:

Vem har lantbrevbärare?

Innehållsförteckning:

  1. Vem har lantbrevbärare?
  2. Hur vet man när posten kommer?
  3. När kommer posten fram?
  4. Hur ofta delar PostNord ut post?
  5. Kan man köpa frimärken av lantbrevbäraren?
  6. Vem delar ut post hos mig?
  7. När kommer posten Uppsala?
  8. När kommer posten till min postlåda?
  9. Hur lång tid tar det för utrikes post?
  10. När delas posten ut Stockholm?

Vem har lantbrevbärare?

För att vara behörig till tjänsten måste du bo i ett hushåll som betjänas av lantbrevbärare. Alla i hushållet måste vara minst 80 år eller ha en funktionsnedsättning. Funktionsnedsättningen ska vara av sådan grad att det är svårt att ta sig till sin postlåda enligt ordinarie lantbrevbärarservice.

Hur vet man när posten kommer?

Utdelningstiderna för PostNord varierar beroende på plats och mängd post. Vanligtvis delas posten ut mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Det är ovanligt att posten kommer efter klockan 16.

När kommer posten fram?

Inom fyra vardagar. Vardagen efter inlämningsdagen utom i vissa geografiska riktningar (pdf) (2 dagar).

Hur ofta delar PostNord ut post?

Portot står för kostnaden För dig som mottagare innebär det att du får vanlig post – som brev, tidningar och reklam – varannan dag. Paket, varubrev och expressbrev delas ut varje vardag, precis som det är i dag. De gula postlådorna töms också varje vardag.

Kan man köpa frimärken av lantbrevbäraren?

Beställ frimärken för utkörning Om du bor längs en lantbrevbärarlinje och vill köpa frimärken kan du enkelt beställa det du vill ha i butiken så levereras detta direkt hem till dig, antingen till din brevlåda eller, om du gör en större beställning, så kan du boka utkörning för ditt Rek, se ovan.

Vem delar ut post hos mig?

Postnord ska dela ut post till alla mottagare i hela landet. En förutsättning för att det ska vara möjligt är att det finns en anläggning för post (till exempel en postlåda, en fastighetsbox eller postinlägg i lägenhetsdörr) som uppfyller de krav som Postnord har ställt på utformning och placering av anläggningen.

När kommer posten Uppsala?

Vi delar fortfarande ut posten måndag till fredag på detta postnummer, kl. 08.00-17.00.

När kommer posten till min postlåda?

Det varierar också mellan olika postdistributörer när de levererar post eller paket till din låda. För PostNord så kan leveranstiderna variera mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Senare än klockan 16.00 är dock ovanligt. Vanligtvis levereras brev dock innan lunch.

Hur lång tid tar det för utrikes post?

1:a-klassbrev utrikes som skickas inom EU kommer fram inom 2–6 dagar. Leveransen till andra länder varierar.

När delas posten ut Stockholm?

Vi delar ut posten kl. 08.00-17.00. Vi föreslår att du avvaktar resten av dagen. Vanliga brev är däremot inte spårbara och har ingen garanterad leveranstid, och det går alltså inte att säga huruvida brevet du väntar på kommer delas ut idag.