:

Kan man köpa aktier i Apotea?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man köpa aktier i Apotea?
  2. När ska CTEK börsnoteras?
  3. Vilket företag äger Apotea?
  4. Var har Apotea sitt lager?
  5. Hur mycket omsätter Apotea?
  6. Var tecknar jag CTEK?
  7. Vilken tid öppnar börsen?
  8. Vem startade Apotea?
  9. Vem äger Delitea?
  10. Vad är Apoteas affärside?

Kan man köpa aktier i Apotea?

Mer om aktien Apotea Om du köper Apotea aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

När ska CTEK börsnoteras?

Erbjudandet förväntas bestå av nyemitterade aktier såväl som befintliga aktier. Uppdatering: Ctek noteras på Nasdaq Stockholm den 24 september 2021.

Vilket företag äger Apotea?

Apolea holding AB Apotea/Parent organizations

Var har Apotea sitt lager?

Apoteas lager i Morgongåva. Foto Klara Eriksson. Men växa vill Apotea ändå, och tillväxtmålen är höga: inom fem år ska man bli Sveriges största apotek.

Hur mycket omsätter Apotea?

Pär Svärdson, vd Apotea. Efter ett nytt rekordår 2020, då Apoteas försäljning ökade med nästan 50 procent till drygt 4 miljarder kronor, har tillväxten saktat ned något men är fortsatt hög under det nya året.

Var tecknar jag CTEK?

Intresset för att teckna aktier i CTEK är stort, men många frågar om hur man rent praktiskt ska gå tillväga. För kunder i Swedbank och sparbankerna finns två enkla alternativ. Via appen: Logga in och tryck sedan på ”Spara och placera” som du hittar i menyn längst uppe till höger”.

Vilken tid öppnar börsen?

Börsens öppettider

Stockholmsbörsen09:00 - 17:30
Oslobörsen09:00 - 16:25
NASDAQ, NYSE15:30 - 22:00
TSX, TSX Venture15:30 - 22:00
Frankrike09:00 - 17:30

Vem startade Apotea?

Pär Svärdson Apotea/Founders

Vem äger Delitea?

Nu står det klart att Pär Svärdson och hans medgrundare håller på att dra igång ytterligare en satsning, under namnet Delitea. Redan 2015 etablerades aktiebolaget och idag går det att hitta e-handelssajten Delitea.se.

Vad är Apoteas affärside?

Apoteas syfte är att öka servicen och underlätta vardagen för sina kunder. Hos Apotea finns en lång erfarenhet av näthandel och sedan 2011 har bolaget Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel.