:

Finns Flash kvar?

Innehållsförteckning:

 1. Finns Flash kvar?
 2. Vilka Flash butiker finns kvar?
 3. Finns Flash fortfarande?
 4. Var kan jag köpa Flash kläder?
 5. Har Kappahl Flash byxor?
 6. Har Kappahl köpt upp Flash?
 7. Finns Flash byxor att köpa?
 8. Var finns Flash byxor?
 9. Varför tas Adobe Flash Player bort?
 10. Varför togs Flash bort?

Finns Flash kvar?

Den 24 mars försattes modekedjorna Flash och Dea Axelssons, som ingått i Lund Fashion, i konkurs av ägaren Mellby Gård. Efter en månad av, enligt konkursförvaltaren, lyckosamma utförsäljningar finns nu möjligheterna till en fortsättning för omkring 15 av Flash ursprungligen 95 butiker.

Vilka Flash butiker finns kvar?

Närliggande Flash butiker

 • Drottninggatan 29, Stockholm.
 • Kungsgatan 48, Stockholm.
 • Sturegallerian 15, Stockholm.
 • Sveavägen 78, Stockholm.
 • Sankt Eriksgatan 37, Stockholm.
 • Ringvägen 115, Stockholm.

Finns Flash fortfarande?

Annonser, spel och till och med hela webbplatser byggdes med Adobe Flash, men tiderna har gått vidare, och officiellt stöd för Flash slutade slutligen den 31 december 2020, med interaktivt HTML5-innehåll som snabbt ersatte det. Det hjälper dig inte om du fortfarande vill spela äldre Flash-innehåll.

Var kan jag köpa Flash kläder?

Försäljning av kollektionsprover & andra utvalda plagg från våra varumärken Flash och Dea Axelssons, till toppenbra priser!… More. Adress: Fältspatsvägen 1B i Lund – varmt välkomna! Vi tar endast emot kortbetalning & swish.

Har Kappahl Flash byxor?

I början av december börjar Flash byxor att säljas hos Kappahl. ”Ivrigt efterfrågade av många kunder”, säger kommunikationschef Charlotte Högberg. ... – Vi ser Flash som ett välkänt och omtyckt varumärke i sin målgrupp och vi ser att varumärket har fortsatt potential, sa Kappahls vd Elisabeth Peregi till Market då.

Har Kappahl köpt upp Flash?

Varumärkena Flash och Dea Axelssons förvärvas av Kappahl. Tidigare börsnoterade modekedjan Kappahl har förvärvat varumärkena för konkursade kedjorna Flash och Dea Axelssons, något som tidningen Market kunde avslöja på måndagen.

Finns Flash byxor att köpa?

Flash gick i konkurs i maj 2020. Snart gör det välkända varumärket comeback efter konkursen. I början av december börjar Flash byxor att säljas hos Kappahl. ”Ivrigt efterfrågade av många kunder”, säger kommunikationschef Charlotte Högberg.

Var finns Flash byxor?

Ni hittar våra jeans online här: https://www.flashwoman.se/jeans-byxor eller i våra fysiska butiker.

Varför tas Adobe Flash Player bort?

Adobe har fått information om att sårbarheten utnyttjas aktivt och planerar att täppa till säkerhetsbristen tills på måndag. ... En lång rad säkerhetsbrister har upptäckts hos Adobe Flash Player genom åren. Adobe kommer att ta bort den från sitt sortiment och upphöra med support på insticksprogrammet år 2020.

Varför togs Flash bort?

Den togs fram redan 1996 och var länge en självklarhet på våra datorer. ... Olika it-brottslingar kunde använda Flash för att göra intrång i datorn. Flash började därför ersättas av modernare lösningar som html5.