:

Kan man sälja gamla vykort?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man sälja gamla vykort?
  2. Vem samlar på vykort?
  3. Var kan man köpa vykort?
  4. Vem vill ha gamla frimärken?
  5. Vem köper gamla frimärken?
  6. Hur stort är ett vanligt vykort?
  7. Var kan man köpa julkort på nätet?
  8. Var kan jag köpa julkort?

Kan man sälja gamla vykort?

Har du någon samling du vill sälja eller har hittat en bunt gamla brev eller vykort på vinden så hör av dig till oss. Vi kan lämna marknadspris på samlingen efter det att vi har gjort en kostnadsfri värdering om du bara vill ha en uppfattning om värdet.

Vem samlar på vykort?

Fackterm: Deltiologi är studerandet och samlandet av vykort. Samlarna kallas deltiologer. Samlarområden: Topografi (studiet av en plats) är populärast i Sverige, därefter olika temaområden, båtar, järnvägar och tecknat. Samlingar kopplas ofta till hembygdsforskning.

Var kan man köpa vykort?

I Birgitta Lindeblad & Döttrars sortiment finns det fler än 200 unika motiv på vykort. Här finns det finns vykort som passar för alla tillfällen. Vykort till fest och till vardag som påminner om livet. Vykorten kan handla om motion, mat och kärlek.

Vem vill ha gamla frimärken?

Tryggt val när du vill sälja dina frimärken Vi på Philea är Sveriges största auktionsföretag för filateli. Vi är experter på frimärken och frimärkssamlande och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Kalmar och Skara.

Vem köper gamla frimärken?

Vi KÖPER och VÄRDERAR frimärken och större samlingar! Även gamla vykort, brev och postala dokument. Vi betalar högsta marknadspris när du vill sälja dina frimärken, brev eller vykort.

Hur stort är ett vanligt vykort?

De senaste åren har 10×15 cm varit en vanlig storlek man använt när man gjort vykort själv. Troligen på grund av att de vanligaste fotokopiorna hade denna storlek. Med digitalkamerornas inträde så har storleken på fotokopior (om de överhuvudtaget görs) ändrats så proportionerna passar flera olika digitala format.

Var kan man köpa julkort på nätet?

Här hos oss på Fyndiq hittar du därför massor av roliga julkort, och de är både fina och billiga! Att beställa kort i tid är dock viktigt, posten har en otroligt hög belastning under julen och du vill såklart att julkorten ska komma fram innan självaste julafton.

Var kan jag köpa julkort?

Julkort enkla, 8-pack, 4 motiv | Clas Ohlson.