:

Hur tar man bort repor på plexiglas?

Innehållsförteckning:

 1. Hur tar man bort repor på plexiglas?
 2. Hur får man bort repor på visir?
 3. Hur får man bort repor på Husvagnsfönster?
 4. Hur polerar man strålkastare?
 5. Hur får man bort repor på husbil?
 6. Hur får jag bort repor på fönster?
 7. Hur polerar man Strålkastarglas?
 8. Hur polerar man upp lyktglas?
 9. Hur polerar man en husbil?
 10. Hur tar man bort repor på induktionshäll?

Hur tar man bort repor på plexiglas?

Fördela ut lite polermedel över reporna som ska tas bort. Polerade det skadade området i 2-3 minuter med en mjuk, ren bomullsduk. Mycket djupa repor ska först våtslipas med medföljande slippapper (kornstorlek: 1500) och lite vatten. Avlägsna sedan polerrester och rengör ytan med vatten.

Hur får man bort repor på visir?

Är reporna i plasten extra djupa kan du ta hjälp av sandpapper med kornstorlek 2000. Du avslutar med att ta en ny ren trasa och polerar tills du ser att ytan glänser.

Hur får man bort repor på Husvagnsfönster?

Hand Polering:

 1. När polering för hand, ta en torr trasa och kommer UltraGlozz® Super på duken. ...
 2. Istället för att använda vax, ta slutligen en bit av ren torr svamp. ...
 3. Låt UltraGlozz® Super skikt DRY, på exakt samma sätt som en vanlig vax torkar.

Hur polerar man strålkastare?

Använd ett grovt polermedel (rubbing), exempelvis TEROSON WX 159, med större slipverkan för att effektivt avlägsna defekterna. Applicera en liten mängd rubbing på strålkastarglaset och sprid ut medlet över hela ytan med polersvampen (avstängd maskin). Börja polera strålkastarglaset.

Hur får man bort repor på husbil?

Om du vill, För att ta bort djupa repor, Du kan göra följande: 1) Applicera vådslibe sandpapper 2000, tillsätt vatten till området som skall slipas, och släppa det område där djup repa måste avlägsnas – Området där slip måste fuktas med vatten hela tiden, kom sötvatten som behövs.

Hur får jag bort repor på fönster?

Vid svårare skador börjar man med att torr- eller våtslipa glasskivan med Abralon P320. Vid behov och krafiga repor slipar man först med P180. Börjar du med P180 är nästa slipsteg P320. Slipa i ca 1- 1-1/2 minut.

Hur polerar man Strålkastarglas?

Använd ett grovt polermedel (rubbing), exempelvis TEROSON WX 159, med större slipverkan för att effektivt avlägsna defekterna. Applicera en liten mängd rubbing på strålkastarglaset och sprid ut medlet över hela ytan med polersvampen (avstängd maskin). Börja polera strålkastarglaset.

Hur polerar man upp lyktglas?

Det viktigaste när det handlar om polering av lyktglas är att ta bort all gammal klarlack. Slipa hela glaset noggrant med ett grovt sandpapper innan du går på med ett finare. Det är klarlacken som är boven i dramat. Den tål inte värme och solljus på samma sätt som ett lyktglas av riktigt glas.

Hur polerar man en husbil?

På lackad plåtyta, som ofta är full av små repor, rekommenderar jag polerkräm. Inte för grov dock, då tar man för hårt på lacken. På plastytor som sällan är repiga utan bara matta är kemisk polervätska att föredra. Polera med mjuk hand och se till att hela polerdynan ligger an.

Hur tar man bort repor på induktionshäll?

Tyvärr går det inte att få bort eller polera bort repor från en glaskeramikhäll. Det är därför som du alltid ska rengöra hällen på rätt sätt, och om möjligt undvika att repa den. Vi rekommenderar att du rengör hällen med NEFFs rengöringsmedel för glaskeramik- och induktionshällar.