:

Har Hugo Gustafsson tjej?

Innehållsförteckning:

  1. Har Hugo Gustafsson tjej?
  2. Vem är Keyyo tillsammans med?
  3. Vem är Hugo i lets dance?
  4. Vart bor Hugo Gustafsson?
  5. Är Keyyo och Hugo ihop?
  6. Hur gammal är Hugo Gustavsson?
  7. Är Hugo singel?
  8. Är Kayo och Hugo ett par?
  9. Vilket land kommer Keyyo ifrån?
  10. Varför flyttade Keyyo till Sverige?

Har Hugo Gustafsson tjej?

Hugo Gustafssons nya kärleksbesked med Alice Stenlöf.

Vem är Keyyo tillsammans med?

Keyyo förutspådde att det skulle uppstå romansrykten kring henne och danspartnern Hugo i Let's Dance. Nu menar programledaren David Lindgren att det är mer än så. Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, dansade sig först till en femteplats i årets Let's Dance.

Vem är Hugo i lets dance?

23-årige Hugo Gustafsson från Kungsbacka debuterade i Let's Dance förra året när han tävlade tillsammans med influencern Alice Stenlöf, och nu får han slå armarna kring Keyyo. Och visst verkar ekipaget klicka, för nu uppdaterar proffsdansaren Hugo sina sociala medier med en liten kärlekshyllning till sin protegé Keyyo.

Vart bor Hugo Gustafsson?

Hugo Baltsar Mattias Theodor Gustafsson bor i en villa i Billdal. Han bor tillsammans med bland annat Eddie Gustafsson. Hans födelsedag är den 14 september och hans namnsdag är den 3 november. Hans villa är värderad till ca kr.

Är Keyyo och Hugo ihop?

Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina kom varandra nära under Let's dance 2021. I en intervju med Hänt berättar Hugo hur relationen ser ut idag. – Vi har ju träffat varandra massa gånger, säger han till Hänt. Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina dansade tillsammans i Let's dance 2021.

Hur gammal är Hugo Gustavsson?

22-åringen Hugo antar en ny utmaning med Let's Dance. Tillsammans med influencern Alice Stenlöf gör Hugo programdebut i kvällens premiär. -Det känns superroligt att få lära känna alla dansare och personer i produktionen, säger Hugo Gustafsson.

Är Hugo singel?

Hugo är singel och snygg och dansare och svärmorsdröm, sa Alice Stenlöf till Hänt under pressträffen av programmet. Efter programmets slut fortsatte Alice och Hugo att ses. ... Umgås man med varandra 24/7 så blir det ju så att man blir väldigt goda vänner, sa Hugo i en tidigare intervju med Hänt.

Är Kayo och Hugo ett par?

Hon fortsätter: "Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel". Det här är inte det enda romansryktet i årets upplaga av Let's Dance som dementerats.

Vilket land kommer Keyyo ifrån?

Kristina ”Keyyo” Petrushina föddes den 27 februari år 1997 i den ryska staden Omsk i västra Sibirien. När hon var åtta år flyttade hon till Smedjebacken i Dalarna. Mamman hade träffat en svensk man via nätet.

Varför flyttade Keyyo till Sverige?

Keyyo föddes i Ryssland och kom till Sverige först när hon var åtta år gammal. Hon flyttade då från miljonstaden Omsk till Dalarnas Smedjebacken med sina 5000 invånare. I ”Sommar i P1” berättar Keyyo om svårigheterna hon upplevde när hon som barn försökte passa in i det svenska samhället.