:

Er power og Elkjøp samme?

Innehållsförteckning:

  1. Er power og Elkjøp samme?
  2. Når kom Power til Norge?
  3. Hva hette power før?
  4. Har power butikker i Sverige?
  5. Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?
  6. Hva het Elkjøp før?
  7. Er power en franchise?
  8. Når åpner Power Tromsø?
  9. Hvor lenge har Power åpent i dag?
  10. Hva gjør man med gammel vaskemaskin?

Er power og Elkjøp samme?

Power (tidligere Expert) er et nordisk handelsselskap som gjennom datterselskaper selger forbrukerelektronikk. Virksomheten i Norge drives blant annet gjennom selskapet Power Norge AS. ... Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar.

Når kom Power til Norge?

Dette er POWER POWER-eventyret startet i Danmark 2015. Senere åpnet vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge.

Hva hette power før?

Skiftet navn til Power fra Expert i 2017, og historien trekker seg helt tilbake til 60-tallet. De største eierne er Øivind Tidemandsen gjennom Dolphin Invest og Wilhelmsen-familien gjennom investeringsselskapet Awilhelmsen Capital.

Har power butikker i Sverige?

Har butikker i Norge, Danmark og Finland, og nettbutikk i Sverige.

Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Resirkulere: Har du en gammel vaskemaskin som du vil kvitte deg med, tar vi den med til resirkulering for deg. Husk at du alltid kan levere gamle produkter direkte til varehuset – dette koster ingenting!

Hva het Elkjøp før?

Kjeden ble grunnlagt i Norge i 1962 under navnet A/S Elektrokjøp. I 1999 ble virksomheten kjøpt opp av Dixons Group, Storbritannias største konsern innen detaljhandel av forbrukerelektronikk.

Er power en franchise?

Power vil kun drive de aller største varehusene i egen regi, men legger opp til å vokse med franchise. Kjeden er inne i en ekspansiv periode. Franchisetaker i Power Kongsberg i over 20 år, Ståle Frågodt, har solgt Power Kongsberg til kjeden. ... Kongsberg er atypisk på grunn av ekstra høy omsetning.

Når åpner Power Tromsø?

Åpningstider

sø. 28. nov.10 - 21
on. 01. des.10 - 21
to. 02. des.10 - 21
fr. 03. des.10 - 18
lø. 04. des.Stengt

Hvor lenge har Power åpent i dag?

Vi holder åpent hverdager fra 09:00-20:00 og lørdager fra 10:00-18:00.

Hva gjør man med gammel vaskemaskin?

Forhandlere av elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) er ansvarlig for å informere kundene sine om at de tar imot gamle EE-produkter for gjenvinning. Dette betyr at du kan levere din gamle vaskemaskin til hvilken som helst Elkjøp-butikk, selv om du ikke skal kjøpe en ny.