:

Har Ullared näthandel?

Innehållsförteckning:

  1. Har Ullared näthandel?
  2. Har Ullared hoodies?
  3. När kommer Höstkläder till Gekås?
  4. Vad är värt att köpa på Ullared?
  5. Vad har Ullared?
  6. Har Ullared öppet idag?
  7. När kommer Vinterkläderna till Ullared?
  8. När kommer julen till Ullared?

Har Ullared näthandel?

Nu slipper du besöka butiken. Bara några dagar efter att Gekås Ullared fått en ny vd så tas ännu ett steg närmare e-handel. 2019 lanserade företaget sin egen variant av webbshop, enligt den dåvarande vd:n Boris Lennerhov.

Har Ullared hoodies?

Är du på jakt efter goa hemmaplagg som är bekväma och mysiga men ändå trendiga ska du ta en extra titt på vår damavdelning. Vi har fått in denna serie med sweatpants och hoodies som har precis rätt passform för att även funka även när du ska ut på promenaden, handla eller ta en runda på stan.

När kommer Höstkläder till Gekås?

Höstkläder från herr | Gekås Ullared. Den 27 augusti 2017 Finns i butik just nu - kanske inte imorgon!

Vad är värt att köpa på Ullared?

Att shoppa för hobby och fritid lockar många kunder till Ullared. Varuhusets sortiment av fiske, ridkläder, golf och jakt är generöst. Även Gekås har snappat upp padeltrenden som har tagit över Sverige, och visst kan du fynda padelracket till ganska bra priser.

Vad har Ullared?

Gekås Ullared är ett härligt shoppingparadis för alla som älskar att handla fyndsmart. Här hittar du över 100 000 olika produkter med alltifrån leksaker till hygienartiklar, blommor, elektronikprylar, lampor, mattor, kläder, babyartiklar, heminredning, livsmedel, böcker, verktyg till sport, fritid och mycket mer.

Har Ullared öppet idag?

Gekås Ullareds samtliga verksamheter har öppet som vanligt.

När kommer Vinterkläderna till Ullared?

Sakta men säkert börjar det trilla in en hel del höst- och vinterkläder i varuhuset. På vår barnavdelning finns exempelvis dessa fina overaller för de allra minsta barnen. Passa på investera i en rejäl overall till barnen redan nu ifall du har vägarna förbi Ullared i sommar.

När kommer julen till Ullared?

Torsdag 7 oktober är det premiär för Jultorget på plan 2 där vi samlar inredning, tomtar, belysning, julgranar och allt annat som skapar julmys hemma. Men redan nu har vi smygöppnat torget med ett stort utbud av julsortimentet.