:

Vilken Skinbooster är bäst?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken Skinbooster är bäst?
  2. Vad är Volite?
  3. Hur går Skinbooster till?
  4. Vad är Cytocare Skinbooster?
  5. Har man ont efter fillers?
  6. Vart kan man lägga fillers i ansiktet?

Vilken Skinbooster är bäst?

Teosyal Redensity I har en unik patenterad formula som är skapad för att återfukta huden inifrån. Redensity I är en hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet. Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst.

Vad är Volite?

Juvéderm Volite injiceras i micro-doser under huden med en tunn nål. Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud, den bevarar och återfuktar den så att den ser frisk och fräsch ut. När vi åldras minskar dock hyaluronsyra i huden vilket leder till ökad torrhet och minskad volym.

Hur går Skinbooster till?

En behandling med Skinbooster för att uppnå en hudföryngring tar ca. 30 minuter. Den går till så att preparatet injiceras genom en tunn nål in i din hud. När det gäller Skinbooster gör man flera små stick på behandlingsområdet.

Vad är Cytocare Skinbooster?

Infuzion med Cytocare är en behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs!

Har man ont efter fillers?

3. Smärta eller obehag under och efter behandlingen. Du kan uppleva en viss smärta när fillern injiceras, men de flesta kunder beskriver smärtan som lindrig. Numera innehåller de flesta fillers lidokain, ett lokalbedövningsmedel som eliminerar det mesta av obehaget.

Vart kan man lägga fillers i ansiktet?

Vanligaste områden att fylla med filler?

  • Under ögon, för att motverka mörka ringar och skåror under ögonen.
  • Kinder, för att återställa volymförluster eller skapa konturering.
  • Haka, för att förlänga eller runda av ansiktet.
  • Käklinjen, för att maskera en dubbelhaka, skapa kraftigare eller mer definierad käke.