:

Hur länge håller Latexfog?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller Latexfog?
  2. Hur långt räcker en tub silikon?
  3. Kan man använda Våtrumssilikon utomhus?
  4. Vilken slags fog ska man använda utomhus?
  5. Hur snabbt kan man måla över Latexfog?
  6. Hur mycket silikon?

Hur länge håller Latexfog?

HÅLLBARHET OÖPPNAD: Minst 2 år. HÅLLBARHET ÖPPNAD: Ca: 1 år (tätt, frostfritt).

Hur långt räcker en tub silikon?

Fogmassan finns i form av tuber eller patroner. Med en tjocklek på 5 mm räcker en patron till en längd på omkring 12-13 meter.

Kan man använda Våtrumssilikon utomhus?

SANITETSSILIKON Denna typ kallas ofta för våtrumssilikon och används som på ställen som är utsatta för vatten – i badrum, kök och tvättstuga. Den innehåller även medel som skyddar mot mögel och annan svamp. BYGGSILIKON Används både utomhus och inomhus till fogar som ska klara stora rörelser (upp till 25 procent).

Vilken slags fog ska man använda utomhus?

Byggfogmassa. En fogvariant som kombinerar många av silikonfogens och PU-fogens fördelar. Det är en mycket flexibel fog som tål rörelser upp till +/- 25 %. Den kan användas både inomhus och utomhus för att täta fogar mellan dörrar och fönster.

Hur snabbt kan man måla över Latexfog?

Kan övermålas med latex, olje- eller alkydfärg. Tätar fogar upp till 30 mm bredd. Efter ca 24 timmar och +20°C är fogen genomhärdad och tål fogrörelser på 15–20% samt temperaturer från -30°C till +70°C. För mer information, läs våra arbetsråd, broschyrer och hemsida.

Hur mycket silikon?

Om du vill veta exakt hur mycket silikon som du behöver kan du fylla din form med sand och väga, då sand och silikonet väger nästan exakt lika mycket.