:

Kan barn dricka Modifast?

Innehållsförteckning:

  1. Kan barn dricka Modifast?
  2. Hur länge kan man gå på Modifast?
  3. Hur mycket kan man gå ner på en vecka med Modifast?
  4. Hur använder man Modifast?
  5. Vilka säljer Modifast?
  6. Hur länge kan man gå på Pulverdiet?

Kan barn dricka Modifast?

Modifast är inte avsedd som enda näringskälla för barn och ungdomar, gravida och ammande, personer med stört ätbeteende eller som har sjukdomar som kan påverkas av dieten. ... Modifast LCD (Low calorie diet) är näringsmässigt fullvärdiga kostersättningar för viktkontroll.

Hur länge kan man gå på Modifast?

Hur länge kan jag använda Modifast? Om du använder kostersättningen, d.v.s. Modifast LCD drycker, soppor och puddingar, och ersätter alla dagens måltider ska du inte fortsätta längre än tre veckor.

Hur mycket kan man gå ner på en vecka med Modifast?

Hur mycket man går ner i vikt är individuellt ursprungsvikt, ålder, kön och mängden fysisk aktivitet. I forskningsstudier visar resultaten att man i snitt kan minska 1-2 kg per vecka med en strikt LCD-kur. Ofta går man ner mer i vikt under den fösta veckan.

Hur använder man Modifast?

Modifast-metoden är utformad så att du inledningsvis ersätter alla matmåltider med 4 måltider Modifast LCD kostersättning, vilket ger en snabb och motivationshöjande viktminskning i början. Därefter övergår du stegvis till att äta vanlig, "bra" och välbalanserad mat på rätt sätt och i anpassad mängd för dig.

Vilka säljer Modifast?

Hos oss kan du köpa ett stort urval av Modifasts måltidsersättningar (färdigblandad dryck och bars) eller kostersättningar (pulver i påsar). Köp produkter från Modifast online på Apotek Hjärtat.

Hur länge kan man gå på Pulverdiet?

Hur länge kan man äta pulver? Högst tre veckor i sträck, om man byter ut alla måltider.