:

Hur länge håller hemmagjorda muffins?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller hemmagjorda muffins?
  2. Hur länge håller Kladdkakemuffins?
  3. Hur länge håller sig Frosting?
  4. Hur länge håller Blåbärsmuffins?
  5. Hur länge håller cupcakes med frosting?
  6. Hur länge håller frosting i frysen?

Hur länge håller hemmagjorda muffins?

– Hårda småkakor ska förvaras i en burk med tätslutande lock. I rumstemperatur håller de sig i 2–3 veckor och i frysen i 2–3 månader. – Mjuka kakor kan förvaras under lock i ett par dagar i rumstemperatur och 1–2 månader i frysen.

Hur länge håller Kladdkakemuffins?

Några dagar, 2-3, kan man förvara kladdkakan i rumstemperatur. Täck med tallrik eller form. I kylen håller kladdkakan längre.

Hur länge håller sig Frosting?

Kan förvaras i kylskåpet i ett par dagar och går även bra att frysa. Spritsa eller bred frostingen på dina muffins.

Hur länge håller Blåbärsmuffins?

Baka mitt i ugnen i ca 25 min. Ta ut och låt svalna en stund innan servering. Håller sig i rumstemperatur 3-4 dagar, i frysen upp till 3 månader.

Hur länge håller cupcakes med frosting?

Om du frostat dem så håller de upp till två dagar i kylskåpet utan att de är plastade. Om du bakar cupcakes dagen innan men vill frosta dem samma dag så förvarar du dem bäst i rumstemperatur. Ordentligt inplastade i en påse eller liknande. Om du lägger ofrostade cupcakes i kylen så kan de bli lite hårda.

Hur länge håller frosting i frysen?

Vill du hellre spara den en längre tid rekommenderar vi at du fryser in frostingen. Väl försluten håller den sig bra ett par månader i frysen. Ta upp frostingen en dag innan och låt den tina i kylskåp.