:

Hur ofta ska man göra PRX?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ofta ska man göra PRX?
  2. Är PRX-T33 bra?
  3. Hur ofta kan man göra PRX-T33?
  4. Vad är PRX-T33?
  5. Vem får utföra PRX-T33?
  6. Vad kostar PRX behandling?
  7. Hur många PRX?
  8. Kan man sminka sig efter PRX-T33?
  9. Var kan man köpa PRX-T33?

Hur ofta ska man göra PRX?

Det är väldigt individuellt hur många behandlingar som krävs men i de allra flesta fall behövs mellan 3-6 behandlingar för att uppnå önskat resultat. Hur ofta kan jag gå på behandling? Rekommendationerna är olika beroende på vad det är vi ska arbeta på med just din hud.

Är PRX-T33 bra?

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna. Vi rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat.

Hur ofta kan man göra PRX-T33?

För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-4 ggr med 1 veckas mellanrum. Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling? – Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. En PRX-T33 behandling passar de allra flesta och går att genomföra under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet.

Vem får utföra PRX-T33?

Castella står bakom utveckling och forskning kring PRX-T33 vilket är ett registrerat varumärke från WiQo Med och tillverkat i Italien. Går att utföra på alla hudtyper året om då den ej orsakar ej ljuskänslighet i huden. TCA stimulerar dermis och keratinocyternas tillväxtfaktorer.

Vad kostar PRX behandling?

behandling med PRX kostar en bit under 2000kr. Många väljer att göra en kur med flera behandlingar för att uppnå önskat resultat samtidigt som flera patienter känner sig nöjda efter en behandling.

Hur många PRX?

Hur många behandlingar rekommenderas och vad kostar det? Behandlingen rekommenderas i kur på 4 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum, detta beroende på vad som behandlas och hudens kondition. Priset för en behandling av ansikte 1995kr (Vid köp av 4 behandlingar 6000 SEK).

Kan man sminka sig efter PRX-T33?

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling.

Var kan man köpa PRX-T33?

Just nu får du SUPERPRIS på den magiska PRX-T33 behandlingen! ”PRX LYKO” vid bokning av din behandling. Plumpad hud och glow DIREKT! Ring: 08-55 10 70 55 eller boka online HÄR.