:

Hur länge håller Restylane i läpparna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller Restylane i läpparna?
  2. När ser man resultat av Microbotox?
  3. Vad är Micro Gold?
  4. Hur ofta Microbotox?
  5. Är Microbotox bra?

Hur länge håller Restylane i läpparna?

När ser man effekt av behandlingen och hur länge varar den? Direkt efter behandlingen syns det ingenting, vissa kan uppleva en viss rodnad. Efter en vecka börjar man se resultat och det tar oftast upp till 2 veckor innan man fått full effekt. Den varar då ungefär 4 månader.

När ser man resultat av Microbotox?

Behandlingen passar bra till en acnebenägen hud eftersom porerna reduceras och och huden får ett icke-oljigt utseende. Resultat märks efter en behandling men vi rekommenderar att du går en kur på 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum för bäst resultat.

Vad är Micro Gold?

Microgold/ Aquagold är ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem in i huden. Den är bland den första i sitt slag med en mikrokanalteknik, där nålspetsarna är tunnare än ett mänskligt hårstrå. De är designade för att relativt smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden.

Hur ofta Microbotox?

Behandlingen bygger upp Hudens elasticitet och struktur och ger en ökad lyster och spänst. Behandlingen görs vanligen som engångsbehandling ca 2 ggr per år eller som en serie av 3 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum beroende på hur mycket effekt man är ute efter.

Är Microbotox bra?

Fördelarna med denna behandling är många: botoxeffekt utan att få någon stelhet. minskade porer (botoxet gör att porerna krymper och atrofieras) slätare och mjukare hud. ökad lyster.