:

Hur länge håller extensions?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller extensions?
  2. Hur mycket sliter löshår?
  3. Hur tvättar man håret med extensions?
  4. Kan man bada med Hair Talk?
  5. Hur länge håller tejp extensions?

Hur länge håller extensions?

Tejp-löshår håller för flera omsättningar och flyttas i regel upp efter cirka 6-8 veckor. Längden för hur länge de håller kan bero på flera faktorer som till exempel hur väl du sköter om håret och huruvida du tränar och svettas mycket. Efter 6-8 veckor sätter du om håret hos din närmaste Hairtalk-stylist.

Hur mycket sliter löshår?

När du har tape-extensions kan du platta, locka och styla håret precis som vanligt. Dessa extensions sliter inte mycket på ditt eget hår men du måste självklart fortfarande vårda håret. Använd produkter som din frisör rekommenderar och var noga med att inte låta fästena utsättas för värme från stylingverktyg.

Hur tvättar man håret med extensions?

Kunden ska inte tvätta håret de första 24 timmarna efter isättning extensions. Använd endast våra schampo som rekommenderas för extensions. Använd aldrig silikonbaserade hårvårdsprodukter till ditt löshår då silikon gör löshåret trassligt. Tvätta håret försiktigt och aldrig framåtlutad över handfat eller badkar.

Kan man bada med Hair Talk?

Kan jag bada med mitt Hairtalk i saltvatten? Vatten har ett högt pH-värde och salt är uttorkande, så man bör inte doppa håret i saltvatten. Sätt upp håret i en hög tofs på huvudet eller ta i inpackning i håret, gör en fläta och låt håret vara så hela dagen på stranden.

Hur länge håller tejp extensions?

Beroende på vilken hårkvalitet du valt varierar också hållbarheten på löshåret i din hårförlängning. Hur länge din hårförlängning håller beror också på vilken typ av fäste och metod du använt. En permanent insättning kan hålla upp till tre månader och en semi pemanent mellan 6-8 veckor.