:

Hur snabbt slits Padelrack?

Innehållsförteckning:

  1. Hur snabbt slits Padelrack?
  2. Hur ser ett padelracket ut?
  3. Kan man reklamera Padelrack?
  4. Hur ofta ska man byta Linda Padel?
  5. Vilket Padelrack nybörjare?

Hur snabbt slits Padelrack?

Om du till exempel använder racketen i genomsnitt 1 eller 2 gånger i veckan är det troligt att ditt racket kan hålla i upp till ett år. Men om det används 4 till 5 gånger på veckobasis kan detta förkorta livslängden till 6 månader. En bra tumregel kan vara att padelracket håller i cirka 10 månader om du spelar ofta.

Hur ser ett padelracket ut?

Ett padelrack är gjord av kompositmaterial där slagytan har hål i sig. ... Ett padelrack har normalt sett en tjocklek på knappa 4 cm. Avancerade spelare har ofta något tjockare/tyngre rack för att få mer kraft. Till nybörjare rekommenderas ett tunnare och lättare rack för att få mer kontroll.

Kan man reklamera Padelrack?

Om du anser att en artikel som du har köpt från oss på Padelspecialisten har gått sönder på ett felaktigt sätt har du enligt Sveriges konsumentköplag rätt att reklamera en produkt upp till 3 års tid från köptillfället.

Hur ofta ska man byta Linda Padel?

Det beror helt på hur ofta du spelar och hur mycket du svettas. Det beror också på vilken årstid det är. På sommaren är det svårare att få bra grepp om racketen och då kan det krävas att du byter linda efter 1-2 matcher för att få riktigt bra grepp. På vintern klarar sig lindorna längre.

Vilket Padelrack nybörjare?

Är du en nybörjare kan det vara en fördel med en rundformad padelracket med lite lägre vikt. Ju bättre du blir desto mer troligt är det att du vill ha en tyngre padelracket med en annan huvudform och också en racket med 38 mm bredd.