:

Hur länge håller örtsmör i kylen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller örtsmör i kylen?
  2. Hur länge håller sig vitlökssmör?
  3. Vad innehåller persiljesmör?
  4. Vad innehåller vitlökssmör?
  5. Hur länge håller sig kryddsmör?
  6. Hur länge håller vitlökssmör i kylen?
  7. Hur länge håller kryddsmör i frysen?

Hur länge håller örtsmör i kylen?

Kan förberedas i god tid Godast blir smöret om det får stå några timmar och få smak av örterna. Håller någon vecka i kylen om det är lufttätt förpackat. Annars funkar det utmärkt att frysa in smöret portionsvis som är smidigt att ta fram i de portioner man behöver till middagen.

Hur länge håller sig vitlökssmör?

Det hemgjorda smöret håller lika länge som datumet på gräddförpackningen. Det går bra att frysa in t ex hälften och ta fram vid ett senare tillfälle (men då bör man äta upp allt på en gång). Förvara det max 1 månad i frysen.

Vad innehåller persiljesmör?

  • Innehållsdeklaration: SMÖR, vatten, krydda (persilja), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, askorbinsyra.
  • Näringsvärde: Näringsvärde per 100 gram Energi 2489/605 kilojoule/kilokalori Fett 67 gram varav mättat fett 42 gram Kolhydrat 0.7 gram varav sockerarter 0.6 gram Protein 0.7 gram Salt 3 gram.

Vad innehåller vitlökssmör?

Innehåller endast äkta smör och kryddor av hög kvalitet! Kryddsmöret är mycket gott till såväl kött och fisk som till bakpotatis. Passar även som smaksättare till såser.

Hur länge håller sig kryddsmör?

Blanda gärna smöret i god tid och slå in till en rulle i smörpapper. Smöret håller flera veckor i kylen eller månader i frysen. Tips är att skära upp i lagom portionstora skivor ca 2 cm breda och ha inslaget i frysen att plocka fram vid behov. Också bra om du får kryddsmör över att lägga i frysen.

Hur länge håller vitlökssmör i kylen?

Väl förpackat i ex. en övertäckt bunke, burk eller inrullat till en rulle i smörpapper eller gladplast så håller sig smöret minst någon månad i kylen. Kan även frysas.

Hur länge håller kryddsmör i frysen?

Godast blir smöret efter en natt i kylen. Kryddsmöret håller sig i inlindat i smörpapper fler dagar i kylen eller någon månad i frysen. Se till att det är väl förpackat och att du inte har något att som kan ge smak åt smöret i frysen då smöret lätt tar smak annars.