:

Hur länge ladda IQOS?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ladda IQOS?
  2. Är IQOS bättre än cigg?
  3. Hur många Heets finns det?
  4. Hur ofta ska man rengöra IQOS?
  5. Vad behöver du veta vid registrering av dina IQOS?
  6. Vad är bra med IQOS?

Hur länge ladda IQOS?

Här laddas hållaren på under två minuter och är sedan redo att användas igen. IQOS-laddaren håller för 20 laddningar av hållaren innan du behöver ladda den med USB-laddaren för IQOS och tar då 120 minuter att ladda helt.

Är IQOS bättre än cigg?

IQOS-systemet värmer tobak men förbränner den inte. Produktionen av skadliga och potentiellt skadliga ämnen reduceras avsevärt. Vetenskapliga studier visar att helt byta från cigaretter till IQOS-systemet minskar kroppens exponering för skadliga eller potentiellt skadliga ämnen.

Hur många Heets finns det?

Heatsticks som t. ex HEETS från Philip Morris är ett nytt sätt att använda tobak och finns i fem olika smaker. Heat-not-Burn bygger på banbrytande teknologi och vetenskap. Utvecklat för att kunna fasa ut användningen av cigaretter.

Hur ofta ska man rengöra IQOS?

Hur ofta ska jag rengöra min IQOS? Rengör din IQOS dagligen för att den ska fungera optimalt.

Vad behöver du veta vid registrering av dina IQOS?

För att registrera din IQOS, gå till "Mina Enheter" under "Mitt Konto" och klicka på ”Registrera ny IQOS. Vid alla köp av en IQOSIQOS.com> registreras din enhet automatiskt när den skickas. Du kan se dina enheter under "Mina Enheter" i din profil. Behöver du hjälp, kontakta IQOS Support.

Vad är bra med IQOS?

IQOS är ett alternativ för vuxna rökare som annars skulle fortsätta röka att uppleva tobak på ett nytt sätt. ... Uppvärmningen frigör en ånga som innehåller tobak och nikotin, men eftersom tobaken inte förbränns produceras ingen rök eller röklukt. IQOS är ett alternativ till vuxna rökare som annars skulle fortsätta röka.