:

Hur länge kan man ha rastaflätor?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge kan man ha rastaflätor?
  2. Hur mycket kostar det att göra Braids?
  3. Hur får man flätor att hålla?
  4. Hur långt måste håret vara för att göra flätor?
  5. Vart kan man göra Braids?

Hur länge kan man ha rastaflätor?

Våra afrikanska traditionella rasta flätor görs på ett traditionellt sätt, två afrofrisörer som flätor samtidigt kan bokas vid önskemål och debiteras extra. Frisyren är perfekt för dig som är trött på svårskött hår och frisyren är väldigt lätt att sköta, håller upp till 3 månader.

Hur mycket kostar det att göra Braids?

Flätning

Inbakade flätor (halva):200-350 kr
Inbakade flätor (hela):300-500 kr
Korta rastaflätor (exkl. löshår):1000 kr
Axellånga rastaflätor (exkl. löshår):1300 kr
Midjelånga rastaflätor (exkl. löshår):1600 kr

Hur får man flätor att hålla?

Innan man börjar fläta är det bra att behandla håret för ändamålet efter sina behov. Har man som Anna och jag med för den delen, väldigt glansigt hår som lätt glider ur, behöver håret textur för att flätan ska hålla. Man kan använda torrschampo eller andra stylingprodukter.

Hur långt måste håret vara för att göra flätor?

Fästa weaving För att fästa en weaving hårförlängning i håret brukar man börja med att fläta flera små tunna inbakade flätor vågrätt på bakhuvudet av det egna håret. För att kunna göra detta bör ditt hår vara runt 15 cm långt eller mer.

Vart kan man göra Braids?

Rasta flätor, Box braids, Cornrows, inkabade flätor Vi på salong Fairwithhair utför de allra flesta flätor och kan göra olika flätstilar med och utan löshår. Du kan alltså välja att göra flätor med endast ditt eget hår eller använda dig av syntetiskt löshår eller äkta löshår.