:

Hur länge ska Veet Hårborttagningskräm?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska Veet Hårborttagningskräm?
  2. Hur länge är håret borta efter vaxning?
  3. Hur länge ska man spara innan vaxning?
  4. Hur fungerar Hårborttagningscreme?
  5. Kan man använda Veet i underlivet?

Hur länge ska Veet Hårborttagningskräm?

Med Veet kan du njuta av len hud i upp till fyra veckor och du undviker att få ojämn hud. Du kan använda Veet hårborttagningskrämer runt bikinilinjen men var försiktig så den inte får kontakt med intima områden.

Hur länge är håret borta efter vaxning?

Till skillnad mot rakning så får man ett hårfritt resultat som varar mellan 2-6 veckor beroende på vad du har för hårväxt och hur länge du väntade på utväxt innan vaxning. Hårstrået förfinas varje gång du vaxar, risken för inväxta hår och inflammationer minskas och du slipper obehaglig stubb som kliar.

Hur länge ska man spara innan vaxning?

- Om du tidigare rakat dig bör du vänta minst 5-6 veckor innan din vaxning. Detta för att uppnå bästa resultat då håret växer i flera olika faser. När allt hår kommit ut rekommenderar vi dock att du innan besöket klipper ner det det till c:a 5 mm. På detta sätt gör det lite mindre ont och gör vaxningen enklare.

Hur fungerar Hårborttagningscreme?

Sättet som hårborttagningskrämer fungerar på är att de bryter ner keratin-strukturen – proteinerna av håret. Detta gör att håret effektivt tunnas ut och löses upp tills de är svaga nog att brytas sönder när krämen torkas bort.

Kan man använda Veet i underlivet?

Eftersom Veets vaxremsor är effektiva på hår som är så korta som 1,5 mm kan du trimma håren på benen, bikinilinjen och armhålor innan vaxning för att underlätta din behandling.