:

Hur många avsnitt av våra bästa år?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många avsnitt av våra bästa år?
  2. Vad kommer att hända i våra bästa år?
  3. Hur många säsonger Days of our lives?
  4. Var kan jag se våra bästa år?
  5. Var kan man se Days of our lives?
  6. Vart kan man se Days of our lives?
  7. Vilken såpopera har flest avsnitt?
  8. Vilken är världens kändaste serie?

Hur många avsnitt av våra bästa år?

14,000 Days of Our Lives/Number of episodes

Vad kommer att hända i våra bästa år?

Serien fylld av intriger, romanser och spänning som startade i USA 1965 har nu varit under inspelning i 40 år. Handlingen kretsar kring familjerna Horton, Brady, Black, Kiriakis och deras vänner, grannar och rivaler i staden Salem, USA.

Hur många säsonger Days of our lives?

TV-serien Våra bästa år, eller Days of Our Lives som serien heter på amerikanska, har haft en helt okej runda sedan start. Serien har mer eller mindre rullat oavbrutet sedan starten 1965 och sedan dess har vi fått 13.772 avsnitt utspridda över 55 säsonger. Och serien verkar inte ha några som helst planer på att dö.

Var kan jag se våra bästa år?

Stream Våra bästa år gratis på Viafree.

Var kan man se Days of our lives?

Våra bästa år, amerikansk dramaserie på TV3 | Viafree. Intriger, romanser och spänning präglar denna serier som startade i USA 1965 och har därmed varit under inspelning i 40 år.

Vart kan man se Days of our lives?

Stream Våra bästa år gratis på Viafree.

Vilken såpopera har flest avsnitt?

Guiding Light Den 18 september 2009 sändes i USA avsnitt 15 762, det allra sista. Serien skapades av Irna Phillips och handlade om en grupp familjer i den påhittade staden Springfield i mellanvästern. Serien innehar Guinness World Records i den längst producerade såpoperan i världen.

Vilken är världens kändaste serie?

Överst på listan återfinns HBO:s hyllade kriminalserie The Wire som sändes mellan 20. På andraplatsen återfinns Mad Men, en välgjord serie om en amerikansk reklambyrå på 1960-talet som sändes mellan 20.