:

Hur mycket tar Yepstr?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tar Yepstr?
  2. Hur tjänar Yepstr pengar?
  3. Hur gammal måste man vara för att använda Yepstr?
  4. Kan man Jobbe når man er 15 år?
  5. Kan man lita på Yepstr?
  6. Hur fungerar Yepstr?

Hur mycket tar Yepstr?

Det lite mer komplicerade svaret följer här: På Yepstr kan du hitta hjälp, t ex med barnpassning, från 90 kr/tim. Men beroende på ålder och erfarenhet hos den du anlitar, kan den rekommenderade timlönen vara högre.

Hur tjänar Yepstr pengar?

Din lön betalas ut veckan efter utfört jobb. Och eftersom Yepstr från den 1 januari 2021 har tagit över arbetsgivaransvaret för alla som jobbar, kommer din lön också att betalas ut från Yepstr. ... Det är viktigt att Yepstr betalar ut din lön, och inte den du jobbar för via t ex Swish.

Hur gammal måste man vara för att använda Yepstr?

Hur gammal måste jag var för att jobba? För att kunna skapa ett konto på Yepstr måste du ha fyllt 15 år eller max 24 år. Åldersgränsen är satt utifrån en bedömning gällande säkerhet och mognad samt utifrån lagar och regler.

Kan man Jobbe når man er 15 år?

Ungdom är en minderårig som fullgjort sin skolplikt och som fyller minst 16 år under innevarande kalenderår. För ungdomar gäller att arbetstiden inte får hindra skolgången eller möjligheten att ta till sig skolundervisningen. Ungdomar får arbeta högst 8 timmar per dag och högst 40 timmar per vecka.

Kan man lita på Yepstr?

I korthet ser säkerheten på Yepstr ut så här: ... På Yepstr tillåts endast "enkla, ofarlig uppdrag som vilken tonåring som helst bör klara av". Vi tillåter inga uppdrag där man söker modeller eller liknande. Samtliga ungdomar har olycksfallsförsäkring på jobb via Yepstr.

Hur fungerar Yepstr?

Yepstr kan du som är 15-24 år hitta jobb på ett enkelt och kul sätt. När du laddat ned appen och skapat ett konto kan du se vilka uppdrag som finns tillgängliga i närområdet. Uppdragen läggs ut av privatpersoner, beställare, som behöver hjälp med exempelvis barnvakt, trädgårdsjobb, läxläsning eller hundpromenader.