:

Hur hittar jag min säkerhetskopia i iTunes?

Innehållsförteckning:

  1. Hur hittar jag min säkerhetskopia i iTunes?
  2. Varför kan jag inte säkerhetskopiera min iPhone i iTunes?
  3. Hur gör du säkerhetskopior i Windows 7?
  4. Hur säkerhetskopierar du din enhet med Icloud?
  5. Hur hittar du en specifik säkerhetskopia?

Hur hittar jag min säkerhetskopia i iTunes?

Du bör då se en lista över dina säkerhetskopior. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller tidigare eller på en pc med iTunes: Välj Redigera > Inställningar i menyraden högst upp i iTunes-fönstret och klicka sedan på fliken Enheter. bredvid enhetens namn samt det datum och klockslag när säkerhetskopian skapades.

Varför kan jag inte säkerhetskopiera min iPhone i iTunes?

Kontrollera att din Mac eller pc är uppdaterad. Kontrollera att du har den senaste versionen av iTunes om du använder iTunes. Anslut enheten till datorn med en usb-kabel och leta upp din enhet på datorn. ... Om du har fler än en dator kan du försöka säkerhetskopiera på någon av dem.

Hur gör du säkerhetskopior i Windows 7?

  • I iTunes väljer du Inställningar och klickar sedan på Enheter. Här kan du högerklicka på säkerhetskopian som du vill ha och sedan välja Visa i Finder eller så kan du välja Radera eller Arkivera. Klicka på OK när du är klar. Säkerhetskopior i Windows 7, 8 eller 10 .

Hur säkerhetskopierar du din enhet med Icloud?

  • Så här säkerhetskopierar du med iCloud 1 Anslut din enhet till ett wifi-nätverk. 2 Gå till Inställningar > [ditt namn] och tryck på iCloud. 3 Tryck på iCloud-säkerhetskopia. 4 Tryck på Säkerhetskopiera nu. Fortsätt vara ansluten till wifi-nätverket tills processen har slutförts.

Hur hittar du en specifik säkerhetskopia?

  • Hitta en specifik säkerhetskopia: 1 Öppna Finder på en Mac med macOS Catalina 10.15 eller senare. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller tidigare eller på en pc: öppna iTunes. Klicka på enheten. 2 Klicka på Hantera säkerhetskopior under fliken Allmänt i Finder för att visa en lista över dina säkerhetskopior. ... 3 Klicka på OK när du är klar.